Dodaj do ulubionych

prezent dla 10latka

28.10.13, 15:41
Dziewczyny pls poradźcie co jest teraz na topie u 10 latków (oprócz Lego)? Kwota 50-80 zł.
Przeszukałam watek, ale teraz jest mnóstwo nowości może cos podpowiecie?

dzięki
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 09:09
      Hmm, mój 10-latek prócz lego zadowoliłby się jeszcze klockami Geomag, ale za tą kwotę chyba nic z tego wink No jeszcze kolejny Nerf mógłby być ewentualnie. W sumie sama chętnie poczytam co dla chłopca w tym wieku, bo widzę że moje starsze dzieci skupiają się tylko na nauce i sporcie, ewentualnie gry, a z takich typowych zabawek to już lipa.
      • hobla Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 14:28
        Jeśli lubi sport - można iść w tym kierunku, mój byłby szczęśliwy gdyby dostał jakieś gadżety sportowe, rękawice bramkarskie, koszulkę klubu, rakietki do tenisa stołowego albo kalendarz książkowy w interesującej go tematyce, film, płyty z muzyką, atlas geograficzny. Z Gier Dobble, Carcasonne, Blokus - te mamy i są lubiane. Może bon upominkowy do empiku albo innego sklepu.
        W sumie żadnych nowości nie podałamsmile
        • magda1104 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 20:06
          My ostatnio kupowalismy znajomemu chłopcu pendrajw w kształcie gitary.
          ale słyszałam, ze daje się też bony do Smyka i też sie cieszasmile, ale mnie to nie przekonuje
          • sylaluk1 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 20:20
            Moj prywatny 10-latek najbardziej cieszy się własnie z Lego i .....książek w każdej ilości.
            • gosjana Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 22:47
              mój 10-latek podobnie, ucieszyłby się z książek, z lego (ale tylko Hobbit), gadżetów związanych z Hobbitem, fajnej gry planszowej lub karcianej, no i z każdej ilości bloków, kredek, ołówków, mazaków... bo uwielbia rysować i robi to codziennie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka