iwmar_1 28.10.13, 15:41 Dziewczyny pls poradźcie co jest teraz na topie u 10 latków (oprócz Lego)? Kwota 50-80 zł. Przeszukałam watek, ale teraz jest mnóstwo nowości może cos podpowiecie? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 09:09 Hmm, mój 10-latek prócz lego zadowoliłby się jeszcze klockami Geomag, ale za tą kwotę chyba nic z tego No jeszcze kolejny Nerf mógłby być ewentualnie. W sumie sama chętnie poczytam co dla chłopca w tym wieku, bo widzę że moje starsze dzieci skupiają się tylko na nauce i sporcie, ewentualnie gry, a z takich typowych zabawek to już lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
hobla Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 14:28 Jeśli lubi sport - można iść w tym kierunku, mój byłby szczęśliwy gdyby dostał jakieś gadżety sportowe, rękawice bramkarskie, koszulkę klubu, rakietki do tenisa stołowego albo kalendarz książkowy w interesującej go tematyce, film, płyty z muzyką, atlas geograficzny. Z Gier Dobble, Carcasonne, Blokus - te mamy i są lubiane. Może bon upominkowy do empiku albo innego sklepu. W sumie żadnych nowości nie podałam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 20:06 My ostatnio kupowalismy znajomemu chłopcu pendrajw w kształcie gitary. ale słyszałam, ze daje się też bony do Smyka i też sie ciesza, ale mnie to nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 20:20 Moj prywatny 10-latek najbardziej cieszy się własnie z Lego i .....książek w każdej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: prezent dla 10latka 29.10.13, 22:47 mój 10-latek podobnie, ucieszyłby się z książek, z lego (ale tylko Hobbit), gadżetów związanych z Hobbitem, fajnej gry planszowej lub karcianej, no i z każdej ilości bloków, kredek, ołówków, mazaków... bo uwielbia rysować i robi to codziennie Odpowiedz Link Zgłoś