asiakh 05.11.13, 12:02 www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki36712 Re: gazetka z zabawkami -Real 05.11.13, 14:55 NIC z Lego... W innym wątku dziewczyny pisały, że się nie dogadali z dystrybutorem i chyba to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: gazetka z zabawkami -Real 05.11.13, 19:31 faktycznie lipa, bez lego to oni sobie mogą robić i -70% w bonach a ja tam i tak nie mam po co iść szkoda. tesco u mnie są 2 małe,a tam tylko smród i brud. carrefoura zamienili na reala ( w selgrosie jakieś drogie te zabawki,np; za łodz craggera chima w zeszłym roku płaciłam coś około 250 zł, wczoraj widziałam za 350,nosz normalnie szok....ech,chyba drogi ten mikołaj będzie w tym roku.....najwyższy czas wziąć się za sprzedaż tomków i duplo,bo tylko miejsce i kurz zbierają Odpowiedz Link Zgłoś
asu1981waw Re: gazetka z zabawkami -Real 05.11.13, 22:12 mam wrażenie, że głównie rzeczy dla dziewczynek - dużo kucyków i petshopów. szkoda lego Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: gazetka z zabawkami -Real 06.11.13, 06:41 od stycznia zamiana Reali na Auchan ,może dlatego taka slaba ta gazetka? maja oprozniac magazyny a nie je zapelniac Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: gazetka z zabawkami -Real 06.11.13, 11:31 He..., mają opróżniać magazyny, a ceny rąbią jak nie wiem co. Mój mąż nieświadom cen lalek Monster High przepłacił tam za Clawdeen z 13 życzeń- za 159 zł- wszędzie indziej duuuużo taniej.... Odpowiedz Link Zgłoś