Dodaj do ulubionych

Reklamacja w Deichmanie

06.11.13, 20:57

rzepow w zimowkach jest sens???
czy raczej szewc???
Pamietacie czy maja 2 lata czy rok gwarancji?
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: Reklamacja w Deichmanie 06.11.13, 22:11
      Pewnie, że jest sens.
      2 lata gwarancji.
      Albo wymienią rzepy albo będziesz mogła sobie wybrać coś innego w cenie reklamowanych butów.
      A może być i tak, że na miejscu, bez czekania podejmą decyzję co do wymiany -czasami tak się zdarza, nie wiem od czego to zalezy smile
      • monia111175 Re: Reklamacja w Deichmanie 06.11.13, 22:26
        to chyba jednak pojde z nimi,mlodemu malo stopa urosla,buty dobre a rzepy liche
        na dodatek buty lekko przemakaly
        • mamatin Re: Reklamacja w Deichmanie 06.11.13, 22:58
          o, a moja mała też urwała rzep w daichmanowskich butach. Odpruł się cały pasek wlasciwie.
      • zona.102 Re: Reklamacja w Deichmanie 07.11.13, 00:10
        Reklamowałam niedawno dwie pary swoich butow, po niecałych 2 tygodniach pojechałam zapytać i mogłam sobie wybrać coś innego.
        Nic mi się nie podobało więc wzięłam byle co i oddałam w drugim sklepie odzyskując ponad 300zł.

Pewnie jakbym poprosiła o zwrot gotówki to by powiedzieli, że tylko wymiana więc po co się sprzeczać wink
        • monia111175 Re: Reklamacja w Deichmanie 07.11.13, 14:00

• zielinska.dom Re: Reklamacja w Deichmanie 08.11.13, 21:03
      Jeśli chodzi o ten sklep, to mało chętnie zwracają pieniądze. Ja miałam z nimi problem z butami letnimi. Złamałam obcas, oddałam do reklamacji, wróciły po dwóch tygodniach, nie zdążyłam wyjść ze sklepu jak znów był złamany. Generalnie nie mam problemów z chodzeniem na obcasach smile Jak wróciłam do sklepu ponownie to znów zaproponowano mi reklamację.... pomyślałam że lato się skończy a buty wyjdą z mody nim oni mi to solidnie naprawią więc troszkę ich oszukałam że przez złamany obcas nadciągnęłam ścięgno w stopie. Pieniądze w trzy sekundy zostały mi zwrócone!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka