Dodaj do ulubionych

rzutnik projektor do rysowania

12.11.13, 21:05
proszę o opinie chcę kupić małej na mikołaja ma ktoś jakiś sprawdzony który jest godny polecenia ale też i odradzenia smile
Obserwuj wątek
    • anicaf Re: rzutnik projektor do rysowania 12.11.13, 21:17
      a ile lat ma Twoja córka?
      • fredy58 Re: rzutnik projektor do rysowania 12.11.13, 21:27
        4 w lutym i ciągle rysuje i śpiewa smile
        • anicaf Re: rzutnik projektor do rysowania 12.11.13, 21:48
          Bardzo fajny jest ten rzutnik, ale dla 4-latki to chyba za szybko sad
          www.amazon.co.uk/gp/product/B000FCR4XO/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1
          w tym wieku bardziej chyba spodoba się jej:
          www.amazon.co.uk/CRA-Z-ART-14504-Cra-Z-Art-Drawing-Station/dp/B0044QJA0M/ref=pd_bxgy_k_h_b_cs_img_z
          • fredy58 Re: rzutnik projektor do rysowania 22.11.13, 08:02
            Może ktoś jeszcze coś poleci
            - a idzie z tego amazon zamawiać?
            • anicaf Re: rzutnik projektor do rysowania 22.11.13, 09:02
              idzie, idzie.
              Zamówiłam, ten projektor i za 4 dni już w domu, ale myślę, że on jest dla dzieci tak od 7 lat.
              Zawsze możesz poszukać innego projektora na amazon, plus jest ten, że często są tam rzeczy, których w Polsce nie masmile
              • fredy58 Re: rzutnik projektor do rysowania 22.11.13, 09:35
                a jak dokonałaś przelewu?
                • anicaf Re: rzutnik projektor do rysowania 22.11.13, 09:37
                  kartą płatniczą.
                  Poszukaj na forum był cały wątek jak zamawiać na amazon uk.
                  • mama_pinki anicaf 22.11.13, 10:09
                    Czy ty zamówiłaś ten supergrafix Johna Adamsa? Zastanawiałam się nad nim, ale w jednej z opinii wyczytałam, że dziecko w okularach może mieć problem techniczny przy patrzeniu przez ten wizjer. Czy zajrzałaś może do środka, czy plastik faktycznie jest taki byle jaki? Bardzo ciekawy sprzęt ale boję się zainwestować bo różnie o nim piszą moja córka ma 10 lat i gdyby w okularach dało się z niego korzystać byłaby to świetna sprawa.
                    • anicaf Re: anicaf 22.11.13, 10:23
                      Wydaje mi się, że w okularach może być problem. Żeby zobaczyć obrazek na kartce trzeba patrzeć przez wizjer, ale dość blisko, bo wtedy jest precyzyjny. Całość działa na zasadzie 2 odwróconych luster - jest fajna.
                      Mój mąż perfekcjonista też zadowolony, choć początkowo sceptycznie podchodził do tego prezentu. Wykonanie z dobrego plastiku.
                      Ogólnie polecam, ale z okularami może być problem sad
                      • niki36712 Crayola Sketcher Projector 23.11.13, 23:03
                        A macie może taki:
                        Crayola Sketcher Projector ?
                        Recenzje na amazonie US ma różne.
                        Na filmiku widać że nie maluje się na kartkach tylko na przeźroczystej powierzchni.
                        Myślicie że ma jakieś specjalne mazaki w zestawie? (I czy da się je dokupić jak padną...)
                        Poza tym tych sześć dysków do ścierania - czy się szybko zużyją.
                        • fredy58 Re: Crayola Sketcher Projector 17.12.13, 08:29
                          jest tego na allegro dużo ale jakieś wszystkie wydają mi się tandetne ma ktoś coś sprawdzonego - godnego uwagi?
                          • tulcia Re: Crayola Sketcher Projector 17.12.13, 23:06
                            ten przenosny maly jest dosc fajny
                            allegro.pl/raven-xoomy-projektanci-mody-okazja-24h-i3792400213.html
                            moja mlodsza corka dostanie teraz taki zielony ze zwierzetami
                            starsza miala jakis z kwiatami i konmi chyba
                            • kjarosz82 Re: Crayola Sketcher Projector 18.12.13, 10:18
                              ja kupiłam niedawno takiTekst linka ale teraz chyba nie ma ich na allegro (ale nie szukałam dokładnie), niestety recenzję będę mogła wystawić dopiero po Wigilii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka