zoja1977 13.11.13, 21:46 Jakie macie ? co polecacie ? Szukam jakiegoś większego zestawu, chcę żeby miały ładne kolory, żeby były ładnie wykonane, żeby były raczej duże (żeby do buzi nie włożyło całego klocka moje roczne dziecko) no i żeby majątku nie kosztowały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka195 Re: Drewniane klocki 13.11.13, 22:09 My mamy dla coreczki drewniane klocki z biedronki,100 sztuk w fajnym trwałym wiaderku.Mamy je juz dwa lata,a od roku corka bawi sie nimi prawie codziennie.Beda 25 listopada teraz,sa w gazetce z zabawkami,za 39.90 Odpowiedz Link Zgłoś
kasica-and-more Re: Drewniane klocki 13.11.13, 23:45 Też mamy z Biedronki. Podobne będą też w Lidlu, co roku rzucają. W Lidlu ciut droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwuem Re: Drewniane klocki 17.03.14, 21:07 Od 5 lat mamy drewniane klocki z firmy eichhorn, 100 szt. w wiaderku. Ładne, kolorowe, dobrze wykonane, nic się z nimi nie działo mimo, że przez jakiś czas były intensywnie używane. Odpowiedz Link Zgłoś
krackoff Re: Drewniane klocki 17.03.14, 21:23 w jakiej cenie plus minus były? wuwuem napisała: > Od 5 lat mamy drewniane klocki z firmy eichhorn, 100 szt. w wiaderku. Ładne, ko > lorowe, dobrze wykonane, nic się z nimi nie działo mimo, że przez jakiś czas by > ły intensywnie używane. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Drewniane klocki 17.03.14, 23:03 A dziecko interesuje sie takimi klockami.Moj,distal w prezencie I ich nigdy nie ruszyl,wiec wywalilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik-wroc Re: Drewniane klocki 16.05.14, 10:32 No ja też szukałam, ale takich dużych jak za mojego dzieciństwa - podstawa coś koło 3 cm. Mamy takie małe, jakieś 1,5 no może 2 cm - jak dla mnie beznadzieja bo nawet się wysokiej wieży nie da zbudować no i właśnie synek wkładał do buzi cały sześcian bez problemu. Takie duże jak znajdowałam to paczka koło 100 zł kosztowała. Odpowiedz Link Zgłoś