Dodaj do ulubionych

Jakie MP3 pomocy.

23.11.13, 15:33
Potrzebuję MP3 dla męża bez bajerów tylko żeby grała i bateria długo trzymała, a i ładowana na USB. Nie znam się kompletnie na tym widziałam tylko ze jedne są na kartę pamięci inne nie które lepsze?
To ma być sprzęt tylko do odtwarzania muzyki i to przez transmiter kasetowywink
Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • s_mag_s Re: Jakie MP3 pomocy. 23.11.13, 19:42
      Najprostszy, który mogę szczerze polecić to SanDisc Sansa clip, niby niepozorne urządzonko, ale z posiadanych dotychczas przeze mnie chyba najlepsze, a testowałam naprawdę różne firmy i modele, przede wszystkim ze średniej półki, bo wyższa to już dodatkowe bajery absolutnie mi zbędne. Właśnie przymierzam się do kolejnej sansy. Niestety te urządzenia mają strasznie słabe słuchawki, ale za tą cenę odtwarzacza słuchawki można sobie spokojnie dokupić lepsze, bo jakość dźwięku uzyskiwanego z tego niepozorka jest bardzo dobra.
    • camilcia Re: Jakie MP3 pomocy. 23.11.13, 19:55
      ja mam prosty philips GoGear RAGA polecam
      • marta2202 Re: Jakie MP3 pomocy. 23.11.13, 20:08
        Takie coś? Cena całkiem sensownasmile

allegro.pl/sandisk-sansa-clip-2gb-odtwarzacz-mp3-microsd-i3707107156.html
        • s_mag_s Re: Jakie MP3 pomocy. 25.11.13, 13:55
          właśnie coś takiego, choć zastanawiam się, czy akurat ten sprzedający nie ma refurbished, bo cena, nawet jak na snasę, niska.
          • mama_pyzuni Re: Jakie MP3 pomocy. 25.11.13, 14:38
            Ja też polecam odtwarzacze Sansa, tylko może wybierz większą pojemność karty (4gb, bo 2 to mało).
            I nie zdziw się po zakupie, bo one przy ustawieniach fabrycznych bardzo cicho grają, trzeba wejść w ustawienia i zmienić region z Europy na jakiś inny wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka