dorek3 25.11.13, 10:47 www.crocs.eu/crocs-kids-crocband-gust-boot/12772,en_ES,pd.html#reviews Znacie? Dzieciaki używały? Jakie opinie? Chciałam kupić Demara, ale to chyba nieosiągalne niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: śniegowce Crocsa 25.11.13, 10:56 My mamy nieco inny fason w cholewce: www.crocs.pl/cros-kids-winter-puff-boot/14613,pl_PL,pd.html?cid=485&cgid=winter-collection Buty genialne! Nie są to zimówki na śniegi, ale pluchy, deszcze i temp w okolicach 0 st. znoszą bezproblemowo. Mój syn ma już kolejną taką parę (wcześniej miał wersję z rzepem...ciut za niska)...i myślę, że co roku coś w tym stylu mieć będzie. Nie przemakają, nie bardzo stopa się poci, szybko wymyjesz, szybko dziecię założy. Trwałe. Nasze kosztowały połowę mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: śniegowce Crocsa 25.11.13, 11:00 U nas odpadają te co zalinkowałaś bo większa rozmiarówka niedostępna, ale fajnie ze jesteś zadowolona. W desperacji zamówiłam już te pierwsze, bo dziś jest -25% choć i tak wychodzi drogo. Ale kupienie sensownych śniegowców w rozmiarze 35-36 zakrawa chyba na cud. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: śniegowce Crocsa 25.11.13, 11:52 właśnie chciałam Ci kod podesłać fajno! pozdrawiam ps. dla zainteresowanych...kod na rabat 25% na całe zakupy od cen regularnych to BACK25 Odpowiedz Link Zgłoś