Dodaj do ulubionych

Klocki Cobi Winx i Lego Friends

25.11.13, 20:48
Chciałabym kupić mojej 4latce mniejsze klocki typu Friends (do tej pory było duplo ze względu na młodsze rodzeństwo). Moje pytanie czy klocki Cobi Winx są dobre jakościowo i czy współgrają z Lego Friends?? Cobi jest zdecydowanie tańsze wiec wiecej zestawów bym mogła zakupić i czy jednak warto zainwestować w Lego!!
Obserwuj wątek
    • 76aga Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 25.11.13, 21:17
      Może nie będę obiektywna, bo moje dzieciństwo to głównie zabawa lego i dlatego jestem nastawiona sentymentalnie, ale dla mnie klocki to tylko lego i innych nie uznaję.

Zerknęłam z ciekawości na allegro na zestawy Cobi Winx i nie widzę dużej różnicy cenowej?

cobi 400 el 127 zł.

lego 487 el cena z promocji w carrefour 111 zł.

wg mnie to nawet lego mozna kupić taniej...

poszukaj w tym wątku, lego można kupić w super cenach jak sie dobrze poszuka
      • 76aga Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 25.11.13, 21:24

ps. w weekendowej promocji carrefour ten zestaw 402 el. kosztował 49 zł.
        • dron.ka83 Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 26.11.13, 09:19
          Dzięki ale w Carrfour FRIENDS SZKOŁA HEARTLAKE już dawno nie było . O różowym pudle LEgo nawet nie pomyślałam wiec nie prosiłam o zakup. Qrcze moze bedzie jeszcze raz ta promocja w mikołajki jak rok remusmile wtedy sie wybiorę bo jednak Lego to Legosmile
          • majatusia Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 26.11.13, 12:43
            Ja bym 4 matce LEGO friends nie dała. W tych zestawach jest mnóstwo pierduł ( typu szminka, spinka do włosów, kokardka dla zwierzaka itp) która jak 4 latka natychmiast nie zgubi to i tak nic z tym nie zrobi. Raczki 4 łatki nie wetkna tych minimum i części w figurkę.
            Ja 4 matce albo bym rozbudowała duplo o zestawy tematyczne: księżniczki czy domek albo jeśli juz normalne LEGO to tylko brick.
            • agulag76 Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 26.11.13, 14:06
              przesadzasz - u mnie 3 latka i 4 latka własnie opanowują szkołę w heartlake - jakoś większych problemów nie widzę... smile
              • bxaxsxtxa Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 26.11.13, 15:35
                Potwierdzam, moja 3-latka również nie ma problemu z Friends-ami.
                • biedronka195 Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 06.05.14, 11:43
                  Prosze o opinie o klockach Cobi-Winx.
                  • sanse3 Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 06.05.14, 11:52
                    JA kupiłam córcie i chrzesnicy na święta w grudniu w auchan Winx od cobi taki zestaw z basenem coś koło 90 elementów chyba. ceny był super niskie, jakies promocje przed swietami, kosztował ten zestaw 21 zł a do tego jeszcze połowę kwoty zakupu oddawali na kartę auchan więc cena mega niska była (wyszły po 11 zł końcowo patrząc). Zestaw dość fajny mogę polecić, mamy narazie kilka małych zestawów z lego friends i te jedne od cobi akurat z winx i wydają mi się równie mocne, przy budowaniu nie widziałam za bardzo różnicy między tymi a lego. choć sama wole oryginalne lego, ale akurat przez tą promocję kupiłam te winx i w miarę miło mnie zaskoczyły.
    • lkpo Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 07.05.14, 11:18
      Zobacz Lego Disney Princess.
      To jest nowa seria dla dziewczynek. Alternatywa dla Lego Friends.
      allegro.pl/lodz-lego-disney-princess-41050-skarby-arielki-i4205895289.html

Albo Lego Friends Latarki:
      Latarki LEGO Friends
    • ophelia78 Re: Klocki Cobi Winx i Lego Friends 07.05.14, 11:58
      Jeśli chodzi o jakość to klocki COBI koło Lego nawet nie stały... Mieliśmy chyba 2 zestawy i właśnie wywaliłam na śmietnik, bo to wstyd nawet komuś dać... Albo się w ogóle nie trzymały, albo trzymały tak, ze nie dało się klocków rozłączyć. Niedopracowana podróba i badziew straszliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka