Dodaj do ulubionych

iOffer zapytanie

31.12.13, 17:39
witam czy ktos z was korzysta z zakupow na tej stronie? chodzi mi o metode platnosci czy nie ma problemy zby z pko bp inteligo tzw. ipkozaplacic poprzez paypal bo paypal z tego co kojarze tam jest. n

z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: iOffer zapytanie 01.01.14, 02:54
      mój mąż tam kupował, ale za pośrednictwem naszej koleżanki, bo ona ma konto payu i nam płaciła za zakupy, wtedy (dobry rok temu) nie można było zapłacić z pko, może teraz można...

poza tym, kupił buty d&g i jakiś zegarek (nie pamiętam marki) zegarek przyszedł uszkodzony (za dużo zachodu ze zwrotem) a zegarmistrze ( dwóch konkretnie) powiedziało, że to chińszczyzna i się tego nie naprawia sad
      buty też jakością nie grzeszyły, ale chociaż można było je nosić wink ogólnie uważam, że tam sam szajs sprzedają i już nie zamawiamy.
      • karolcia_00 Re: iOffer zapytanie 12.02.14, 10:55
        Ja kupuję przez pay pal. Nie ma problemu żadnego.Kupowałam zegarek, torebkę, perfumy. Jestem b. zadowolona. Na paczkę czeka się ok. 2 tyg. Bez problemu można negocjować ceny, sprzedający odpowiadają na pytanie. Szukaj ofert, gdzie są fotki real. Będziesz wiedziała co kupujesz smile
    • alpepe Re: iOffer zapytanie 12.02.14, 12:47
      znajomy kupował, był zadowolony i z ceny i z jakości. Kupił np. sweter TH, nie wie, czy oryginalny, ale z jakości był zadowolony. Kiedyś myślał, że już się na czymś przejechał, bo paczka szła i szła, ale doszła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka