Dodaj do ulubionych

Kombinezony zimowe BRUGI

01.01.14, 18:55
Czy ktoras z was kupowala taowy swojemu dziecku?
Pytam bo chcialabym kipic dla syna na przyszly rok. Widzialam w sklepie w przecnie jednoczesciwoy za 150 zł..Generalnie wydaje sie byc ok..Ale ciekawe jaki jest w praktyce?
Mam w tym roku Kappahl Kaxs i jestem bardzo zadowolona z niego. Tylko ze regularna cena tych kombinezonow to prawie 300 zł crying ..niestety nie mam blisko sklapu stacjonarnego Kapphala wiec nie moge liczyc na wyprzedaze ( a czytalam ze mozna kupic nawet za 100 zl !) ..zostaje mi kupowanie przez internet a wiec dochodza koszty przeylki itp...
Moze jakies pisaidaczki BRUGI wypowiedzia sie na ich temat..? Syn ma teraz 4 lata . Chodzi mi o taki kombinezon zeby syn mogl szalec na sniegu bez ograniczen.. Napewno nie moze przemakac , no i ma byc wytrzylamy , zebym sie nie martwila ze jak maly na tylku zjedzie to sie zaraz poprzeciera..
Obserwuj wątek
    • ania_kr Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 15:51
      To ja się podłączę do pytania. Też mam zamiar kupić taki kombinezon. W sklepie wydawały się fajne. Gdzie są za 150zł? Ja widziałam dwuczęściowe za 250zł.
      • monika78kr Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 16:39
        Mialam dla corki. Porazka. Kosztowal ponad 300zl a przemakal, wrecz nasiakal woda. Reklamacji nie uznano.
    • rybcia.rybcia Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 18:37
      u nas szelki pekly...
    • heca7 Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 18:57
      A ja mam dwa, dla córki i syna. Jestem zadowolona. Używane na nartach. Nie przemakały i były ciepłe. Nic nie odpadło , nie się nie przetarło wink
      • katka761 Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 20:57
        ja miałam dwie zimy pod rząd i nie miałam kłopotów żadnych
    • amstill Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 20:12
      Mieliśmy. Przemakał i nie wpadłam na to zeby reklamować. Od tego czasu omijam zdecydowanie lepiej kupić Kaxs nawet jak była ostatnio promocja z rabatem -40% na jedną rzecz

• moloman Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 20:57
      ...No to szkoda ze macie z Brugi złe doświadczenia. Dobrze ze zapytalam , bo wygladal całkiem dobrze ... Dziekuje za opinie smile

Za 150 zł widzialam w stacjonarnym sklepie MARTES . Ja szukam kombinezonu jednoczesciwego i taki wlasnie byl
      • eryk2601 Re: Kombinezony zimowe BRUGI 02.01.14, 22:31
        Mamy dwuczęściowy,nie narzekam,ale kaxs lepiej się sprawdzał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka