Dodaj do ulubionych

Zniżka do Zary

07.01.14, 18:34
Dziewczyny macie jakieś kody (czy ogóle takowe są) do Zary?? Podoba mi się kurtka ale kosztuje 499zł - przeceniona z 599zł . Zastanawiam się czy jeszcze cena jej obniży się na wyprzedaży ??. Może wiecie czy jeszcze będzie większa wyprzedaż w Zara czy już koniec??
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Zniżka do Zary 07.01.14, 18:58
      Nie ma i nigdy nie było żadnych kuponów ani kodów zniżkowych do zary. Ale być moze kiedyś będą wink
    • agni71 Re: Zniżka do Zary 07.01.14, 20:07
      Zastanawiam się czy jeszcze cena
      > jej obniży się na wyprzedaży ??. Może wiecie czy jeszcze będzie większa wyprzed
      > aż w Zara czy już koniec??

Większa wyprzedaz na pewno będzie, pytanie czy będzie wtedy jeszcze kurtka dostępna?
    • dron.ka83 Re: Zniżka do Zary 09.01.14, 14:26
      Warto było poczekać - kurtka poszła o 100zł w dół smile to już cena mnie satysfakcjonuje...pewnie jeszcze zjedzie w dół ale nie wiadomo jak bedzie z rozmiaramiuncertain Dziękuje za odpowiedzismile
      • martysiek1802 Re: Zniżka do Zary 09.01.14, 17:49
        czy to znaczy że znowu była jakaś przecena i systematycznie przeceniają wybrane modele, bo ja też mam upatrzonych kilka bluzek i nie wiem czy czekać aż ceny będą jeszcze niższe
        • lawendax Re: Zniżka do Zary 09.01.14, 18:01
          Dzisiaj ceny spadła, to chyba ta druga obniżka, i dołozyli też brakujące rozmiary i kolory.
          Jak będzie dalej nie wiem.
        • lia Re: Zniżka do Zary 09.01.14, 18:04
          Zara ma bodaj trzy progi wyprzedaży, zdaje się że właśnie poszedł drugi. Tzn. najpierw jest pierwsza przecena, potem część (ale nie wszystko) przeceniają troszkę bardziej, wreszcie znowu niektóre rzeczy robią się jeszcze tańsze. Prawidłowość jest chyba taka, że jak coś przecenili od razu o 50 proc. to już chyba nie stanieje, choć też niektóre rzeczy dojdą do -70 proc. Zwykle drugi raz przeceniają to, co przy pierwszej wyprzedaży miało zniżkę tylko 20-30 proc.
          • tweety_28 Re: Zniżka do Zary 09.01.14, 18:17
            Z moich obserwacji wynika, że dodatkowa przecena dotyczy tylko kurtek i płaszczy.
            Mam w domu już dwie kurtki dla córki, z czego jednej już nie ma w żadnym rozmiarze, druga nie została wykupiona więc właśnie do nas jedzie ( pierwsza będzie do oddania wink ).

Według mnie jeżeli komuś na czymś bardzo zależy, a obecna cena jest już na akceptowalnym poziomie, ja bym kupowała. Zawsze jest miesiąc na oddanie więc gdyby dana rzecz dotrwała do kolejnej obniżki zawsze zostaje oddanie droższego egzemplarza wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka