Dodaj do ulubionych

Ciasteczka LU Digestive - wycofane?

13.01.14, 10:51
Nie mogę nigdzie dostać ciasteczek LU Digestive od jakiegoś czasu...tych bez czekolady... Bardzo je lubimy i na dodatek jako jedne z nielicznych nie miały w składzie mleka i jaj. Wczoraj poszukałam trochę w sieci i nie ma ich na stronach Kraft Foods/Mondelez i LU...czyżby wycofali moje ulubione ciasteczka?? indifferent
Obserwuj wątek
    • dron.ka83 Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 10:55
      Fakt trudno są dostępne my jedynie w Marc Polu i Realu zawsze je dostawaliśmy. Ten fakt by mnie bardzo zasmucił bo moja córka bez tego ciasteczka w nie zje kaszkiuncertain jak bede w sklepie to az zerknę na półki czy sąsmile
    • patatajowa Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 10:57
      słuchaj, to ja kupie i ci wyśle jeśli chcesz smile serio, w zamian za czekoladowe !
      od miesiaca szukam u siebie tych z czekoladą a wszedzie jesli juz sa to te bez polewy.
      tez juz myslałam ze wycofują moj ulubiony przysmak do mleka smile
      • tiny.com Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 13:12
        ach, chętnie smile jak tylko natrafię na te z czekoladą to chętnie dla Ciebie zakupię - ile chcesz paczek? jeszcze będę szukać w najbliższych dniach gdzie się da, ale jak nie znajdę to bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy smile
    • s_mag_s Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 13:31
      To mój stały zakup w internetowym tesco - jeszcze się nie zdarzyło, żeby w zamówieniu ich brakowało.
      • tiny.com Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 13:56
        No właśnie w tesco online dla Warszawy nie ma, we Frisco też nie, ani w carrefourze, ani w Almie indifferent Dzisiaj sprawdzę Leclerca...
    • zaguu Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 13.01.14, 16:20
      Potwierdzam trudno je dostać, mam nadzieję, że ich nie wycofają. Ja najczęściej kupuję w Realu oraz w Piotrze i Pawle.
    • enut Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 14.01.14, 11:43
      www.e-piotripawel.pl/zakupybydgoszcz/towar/ciastka-digestive/222072
      • tiny.com Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 14.01.14, 12:02
        W Bydgoszczy jak widać są, ale jak szukam dla dostawy w Warszawie - nie ma ani z czekoladą ani bez. W warszawskim Leclercu na Ochocie też brak. Niestety wygląda mi na to, że niebawem będą niedostępne w ogóle. Na stronie LU Polska widnieją tylko delicje i lubisie www.lupolska.pl/
        indifferent
        • agusia.24 Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 14.01.14, 13:55
          a sprawdzałaś w Kefirku? ja byłam jakoś ostatnio i mi mignęły na półce
        • patatajowa Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 14.01.14, 13:59
          pofatygowałam sie na infolinie wink i dowiedzialam sie ze czekoladowe wycofane juz rok temu ??? a zwykłe niby w ciagłej ofercie...nie wiem na ile pani która to mówila wiedziała co mowi bo jeszcze ze 2 mies temu czekoladowe były prawie wszedzie.
          w zamian chciano mi "wcisnąć" inne milkowe czy holenderskie...wink
    • dron.ka83 Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 16.01.14, 10:23
      Dzis kupiłam zwykłe digestive w Marc Polu w Warszawie smile
      • bubbleup Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 21.01.14, 09:56
        sklep a marks&spencer duza czerwona paczka za 6,99 moim zdaniem o niebo lepsze od tych LU moja corka je uwielbia
        • bubbleup Re: Ciasteczka LU Digestive - wycofane? 21.01.14, 09:57
          sklep w domach towarowych centrum czy jak teraz nazywaja galeri w czesi SAWA
    • tiny.com Jednak wycofane :( 27.03.14, 17:03
      W styczniu dzowniłam do nich na infolinię, podali mi wówczas listę sklepów w Wwie, gdzie były LU Digestive dostępne, ale od kilku tygodni nie ma ich już nawet w tych kilku sklepach. Zadzwoniłam więc dzisiaj znowu i jednak okazuje się, że wycofali. Co za pomyłka, moje ulubione ciasteczka!!!
      • freemarcin899 Re: Jednak wycofane :( 27.03.14, 17:09
        Miesiąc temu wycofywali w Carrefourze, były wtedy po 99 groszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka