Dodaj do ulubionych

Podróbki lalek Barbie?

16.01.14, 23:25
Od pewnego czasu nurtuje mnie ten temat nie sądzicie, ze na Allegro lalki barbie w o wiele niższych cenach niż w sklepie to nie są przypadkiem podróbki?

Obserwuj wątek
    • sanse3 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 09:29
      Zawsze kupowałam w sklepach typu tesco itp lalki barbie, nigdy na all, wiec nie wiem czy sprzedają na allegro podróbki, ale tak sobie myślę, bo wiele razy trafiłam na przecenę z ponad 100zł duza barbie dentystka z dziewczynką na fotelu takie duze opakowanie i trafiłam je np za 25 zł w tesco a na allegro jednak duzo drożej wiec tak sobie myślę, może Ci sprzedający wykupują te zabawki w promocjach w hipermarketach i wtedy je sprzedają. Wtedy by im się opłacało.
      Tak jak tutaj podawano, że przed swiętami hurtowo wywozili tacy zabawki lego friends i inne kiedy były promocje zabawek za pół ceny, a nierzadko też juz takich przecenionych i dodatkowo za pół ceny, to musiało się bardzo opłacać, żeby potem odsprzedać.
      • femme111 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 14:01
        www.katalogi-mattel.pl/
        • femme111 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 14:01
          allegro.pl/barbie-y6373-basniowa-ksiezniczka-catania-w-wa-i3863413508.html
          • femme111 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 14:06
            Przepraszam za kolejny post ale jak próbowałam wyleci wszystkie linki to mi ginęly poprzednie.

Wystarczy spojrzeć na oryginalna w katalogu mattel - kolor naszyjnika. Czy może pojawić sie taka różnica w oryginalnych ławkach mattela?
            • iwoniaw Ale gdzie widzisz tę różnicę w kolorach? 17.01.14, 16:29
              Naszyjnik jest taki sam jak w katalogu, tylko na zdjęciu w aukcji światło się od kamienia odbija - ale na moje oko to jest ta sama lalka. Zdjęcia katalogowe takie same, zdjęcie sprzedawcy po prostu nieobrobione.
    • zdzisnadzis Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 15:50
      Nie wiem czy podróbki ale lalki Barbie nie sa juz tak popularne jak kiedys i sama patrze ze zdumieniem jakie sa tanie ( i nie pisze o jakis podstawowych modelach ale o tych bardziej "wypasionych) normalnie w sklepach stacjonarnych.
    • natalek79 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 21:51
      Dla mnie również lalki Barbie nie wydają się już teraz kosmiczne drogie w stosunku do innych zabawek. Często coś w promocji widać, więc czasem sama się nie mogę powstrzymać i kupię dla małżowej chrześnicy, bo nasza córa już wyrosła z lalek. 10 lat temu to kosztowały "mocniej" i warto było kupić np. w Anglii będąc przejazdem albo nawet zlecałam po rodzinie przy wyjazdach. Teraz nie warto się bawić w takie rzeczy, bo zbyt często są promocje. Chociażby teraz w Realu można kupić kilka zestawów w całkiem fajnych kwotach. Albo korzystając z bonów w Tesco, gdy jest 50/50 czy noc zabawek.
      • aleks2539 Re: Podróbki lalek Barbie? 17.01.14, 22:13
        Ja się nie znam, ale kiedyś kupiłam perfumy w "oryginalnym" opakowaniu. Opakowanie to może oryginalne bylo, nic więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka