Dodaj do ulubionych

jaki odkurzacz

17.01.14, 17:03
Potrzebuję odkurzacza do 300zł
Do pozbierania jakichś próchów po dzieciach, do użycia raz w tygodniu,
nie posiadam dywanów więc turboszczotka mi niepotrzebna(chyba)
Cichy też nie musi być, raczej żeby był mały,bez niespodzianek typu rura wylatuje podczas odkurzania, no i żeby był tani w eksploatacji
Doradzicie mi coś z własnego doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • starobrno Re: jaki odkurzacz 18.01.14, 21:38
      Z doswiadczen moich oraz zaprzyjaznionych hodowcow psow (duzo siersci w domu) tylko zelmer.
      • dunia34 Re: jaki odkurzacz 18.01.14, 23:54
        też polecam zelmera odyssey kupiłam za dwieście coś zł. żeby posprzątać po remoncie, a później kupić coś "lepszego", a na pewno droższego i jestem miło zaskoczona. Mocno ciągnie, dużo szczotek (miękka do parkietu) lekki, że można nosić w ręku podczas odkurzania, zwrotny. Jedyny minus to jak dla mnie za krótki kabel (6m). Jak na razie za innym się nie rozglądam.
    • ashleenc Re: jaki odkurzacz 19.01.14, 18:59
      Oddyseya oglądałam w sklepie i chyba taki kupię
    • tuya Re: jaki odkurzacz 20.01.14, 09:49
      Ja Zelmera zamordowałam, ale u nas jest pies w domu i ogródek. Electrolux i Philips tez u nas poległy. Właśnie zamówiłam ten - kolega polecił.
    • monika11q Re: jaki odkurzacz 20.01.14, 11:48
      Ja Ci mogę polecić Samsunga SC4750. Kosztuje ok 250 zł, ma filtr antyalergiczny i dość długi kabel. Do tego całkiem elegancki i mały. Jakbyś była zainteresowna to tu jest o nim więcej info.
      PS A w jakim wieku masz dzieci? wink
    • joanna_poz Re: jaki odkurzacz 20.01.14, 12:21
      jak mi się po wielu latach zepsuł Zelmer - kupiłam sobie kolejnego Zelmerasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka