Dodaj do ulubionych

Organizer do torebki

21.01.14, 19:56
Dziewczyny, czy używacie w torebkach organizerów? Jeśli tak, to jaki jest dobry?
Obserwuj wątek
    • tweety_28 Re: Organizer do torebki 21.01.14, 21:07
      Używacie smile Mam taki i jestem z niego bardzo zadowolona. Wygodny, mieści się do większości torebek. Dużo małych kieszonek, które utrudniają powstawanie bałaganu w torebce, a co najważniejsze przy zmianie utorbienia wszyystko za jednym ruchem ręki ląduje w tej właściwejwink
      https://autopluspl.strefa.pl/sello-fotki/CFDEC599-7A4D-4279-BDDB-7C79CCCA1DD9.JPEG
      • coco_rosie Re: Organizer do torebki 22.01.14, 13:17
        A jak z jakością tego organizera?
        Zdjęcia na aukcjach z allegro sa stąd:
        www.mochithings.com/purse-organizers
        Tylko cena sie nie zgadza zasadniczo, wiec i jakość tez moze sie różnić obawiam sie wink
        • women1984 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 13:57
          Aż się boję co mi przyślą uncertain czyli na allegro to nie jest zdjęcie produktu który kupuję w razie co mogę żądać zwrotu pieniędzy za przesyłkę?
          • iwek33 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:17
            To jest zdjęcie produktu, który kupujesz. Ja mam z allegro, używam już drugi rok ( ponad) i nadal organizer jest ok, nic się nie popsuło, nie popruło, zameczki chodzą. fajna sprawa, gdy często zmieniasz torebki.
            • women1984 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:31
              no to fajnie trochę się uspokoiłam bo już się bałam że jakiś bubel przyjdzie.
              • tweety_28 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:55
                Spokojnie mój też ma się bardzo dobrze od kilku miesięcy. Żadnych znaków używania mimo częstych zmian torebki.
                • magda1104 Re: Organizer do torebki 24.01.14, 15:32
                  Dzięki, też się skuszę.
                  • coco_rosie Re: Organizer do torebki 28.01.14, 19:26
                    I co , dotarły?
                    Jak możecie to podeślijcie mi sprzedającego na priv, za jakieś real foto też też będę wdzięczna wink
                    • tomanksa Re: Organizer do torebki 28.01.14, 22:34
                      Ja też sprawiłam sobie taki sam z Allegro. Mam go od pół roku i jestem zadowolona. Działa i nadal wygląda jak nowy wink, a zapłaciłam za niego jakieś śmieszne pieniądze, o ile dobrze pamiętam to 9 zł+ wysyłka.
                    • titbits Re: Organizer do torebki 29.01.14, 16:42
                      Zamówiłam, dotarł. Wygląda jak na zdjęciach na aukcjach, wykonanie w porządku- nie mam zastrzeżeń.
                      • dziustynka Re: Organizer do torebki 29.01.14, 17:18
                        też kupiłam, na razie przejął trzyletni synek bo jest taki fajny i ma dużo przegródek na samochodzy big_grin
                        ale ogólnie to dobrze pozszywany, zatrzaski działają
                        kupiłam czarny z szarym środkiem i szarymi suwakami
                        może uda mi się wkleić foty
                    • titbits Re: Organizer do torebki 29.01.14, 16:53
                      coco_rosie napisała:

> I co , dotarły?
                      > Jak możecie to podeślijcie mi sprzedającego na priv, za jakieś real foto też te
                      > ż będę wdzięczna wink

wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach w linku który podałaś (mój ma tylko inne zatrzaski i nieco inne wymiary, ale zgodne z podanymi na aukcji - a na różnych aukcjach te organizery różnią się nieco wymiarami). Też się obawiałam, że przyjdzie coś wyglądającego inaczej. jest starannie uszyty, a jak się sprawdzi w praktyce to dowiem się za jakiś czas wink
                      • women1984 Re: Organizer do torebki 30.01.14, 19:22
                        ja też już mam jest dobrze wykonany nie mam żadnych zastrzeżeń
    • bronkozaurka Re: Organizer do torebki 28.10.16, 19:45
      Podbijam, poszukiwałam jakiś fajnych organizerów ale mały jest wybór na rynku. Trafiłam na takie organizery www.edibazzar.pl/Organizer-do-torebki-Kosmetyczka-Bag-in-Bag.html
      Co myślicie warto brać? Sprawdzi się?
      • figamarta Re: Organizer do torebki 28.10.16, 20:20
        To jest to samo co na Allegro.
      • stara.mostowiakowa Re: Organizer do torebki 28.10.16, 20:35
        Myslimy ze spamujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka