magda1104 21.01.14, 19:56 Dziewczyny, czy używacie w torebkach organizerów? Jeśli tak, to jaki jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety_28 Re: Organizer do torebki 21.01.14, 21:07 Używacie Mam taki i jestem z niego bardzo zadowolona. Wygodny, mieści się do większości torebek. Dużo małych kieszonek, które utrudniają powstawanie bałaganu w torebce, a co najważniejsze przy zmianie utorbienia wszyystko za jednym ruchem ręki ląduje w tej właściwej Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Re: Organizer do torebki 22.01.14, 13:17 A jak z jakością tego organizera? Zdjęcia na aukcjach z allegro sa stąd: www.mochithings.com/purse-organizers Tylko cena sie nie zgadza zasadniczo, wiec i jakość tez moze sie różnić obawiam sie Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 13:57 Aż się boję co mi przyślą czyli na allegro to nie jest zdjęcie produktu który kupuję w razie co mogę żądać zwrotu pieniędzy za przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:17 To jest zdjęcie produktu, który kupujesz. Ja mam z allegro, używam już drugi rok ( ponad) i nadal organizer jest ok, nic się nie popsuło, nie popruło, zameczki chodzą. fajna sprawa, gdy często zmieniasz torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:31 no to fajnie trochę się uspokoiłam bo już się bałam że jakiś bubel przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Organizer do torebki 22.01.14, 14:55 Spokojnie mój też ma się bardzo dobrze od kilku miesięcy. Żadnych znaków używania mimo częstych zmian torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Re: Organizer do torebki 28.01.14, 19:26 I co , dotarły? Jak możecie to podeślijcie mi sprzedającego na priv, za jakieś real foto też też będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: Organizer do torebki 28.01.14, 22:34 Ja też sprawiłam sobie taki sam z Allegro. Mam go od pół roku i jestem zadowolona. Działa i nadal wygląda jak nowy , a zapłaciłam za niego jakieś śmieszne pieniądze, o ile dobrze pamiętam to 9 zł+ wysyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
titbits Re: Organizer do torebki 29.01.14, 16:42 Zamówiłam, dotarł. Wygląda jak na zdjęciach na aukcjach, wykonanie w porządku- nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Organizer do torebki 29.01.14, 17:18 też kupiłam, na razie przejął trzyletni synek bo jest taki fajny i ma dużo przegródek na samochodzy ale ogólnie to dobrze pozszywany, zatrzaski działają kupiłam czarny z szarym środkiem i szarymi suwakami może uda mi się wkleić foty Odpowiedz Link Zgłoś
titbits Re: Organizer do torebki 29.01.14, 16:53 coco_rosie napisała: > I co , dotarły? > Jak możecie to podeślijcie mi sprzedającego na priv, za jakieś real foto też te > ż będę wdzięczna wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach w linku który podałaś (mój ma tylko inne zatrzaski i nieco inne wymiary, ale zgodne z podanymi na aukcji - a na różnych aukcjach te organizery różnią się nieco wymiarami). Też się obawiałam, że przyjdzie coś wyglądającego inaczej. jest starannie uszyty, a jak się sprawdzi w praktyce to dowiem się za jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: Organizer do torebki 30.01.14, 19:22 ja też już mam jest dobrze wykonany nie mam żadnych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
bronkozaurka Re: Organizer do torebki 28.10.16, 19:45 Podbijam, poszukiwałam jakiś fajnych organizerów ale mały jest wybór na rynku. Trafiłam na takie organizery www.edibazzar.pl/Organizer-do-torebki-Kosmetyczka-Bag-in-Bag.html Co myślicie warto brać? Sprawdzi się? Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: Organizer do torebki 28.10.16, 20:20 To jest to samo co na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.mostowiakowa Re: Organizer do torebki 28.10.16, 20:35 Myslimy ze spamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś