Dodaj do ulubionych

[imageshack] płatny

24.01.14, 13:47
Jakoś tak niezauważenie (przynajmniej dla mnie) mój ulubiony serwis do fotek na allegro stał się płatny.
Tym co mieli konta włączyli trial na 30 dni, a po tym dostęp będzie kosztował 12 USD rocznie.
Na szczęście po zakończeniu trialu dostęp do fotek będzie możliwy, zablokują za to możliwość ich dodawania.
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: [imageshack] płatny 24.01.14, 13:52
      Nie wiedziałam, a też lubiłam z niego skorzystać.
      Pewnie przerzucę się zupełnie na flickr, który do tej pory używałam awaryjnie.
      • pe-likanek Re: [imageshack] płatny 24.01.14, 14:14
        Dobrze wiedzieć. Ja akurat zaczęłam sortować ubrania, żeby porobić fotki i dodac do albumu na ImageShack, a tu taka niespodzianka. Polećcie proszę alternatywne, przejrzyste i łatwe w obsłudze strony, bo ja dotychczas korzystałam tylko z IS.
        • zona.102 Re: [imageshack] płatny 24.01.14, 20:35
          Photobucket.
          • mamaemmy Re: [imageshack] płatny 25.01.14, 17:42
            no co TY !!?
            Nawet nie wiedziałam..a tak się zbieram już długo ,aby wystawić zimowe rzeczy-spadł snieg więc może pójdą..zostanę więć przy drugim przyjacielu-fotosiku.
            • ewunia107 Re: [imageshack] płatny 20.02.14, 11:20
              ja zamieniłam na galerie allegro placi się tylko za bardzo duże zdjęcia, ale wystarczają mi w zupełności te mniejsze, darmowe szablony
          • verika zona.102 20.02.14, 11:37
            a korzystałaś już z tego Photobucket'a ? Jest on pewny ? Mam blisko 1000 zdjęć do aukcji i chyba bym się załamała jakby mi się to nie wyświetlało......
            • aga_tka81 Re: zona.102 20.02.14, 12:49
              Dla mnie najlepszy był imageshack, chociaż tam też czasami znikały pojedyńcze zdjęcia nie wiem dlaczego, przerzuciłam się później na photobucket, bo imageshack nie widział zdjęć z innego aparatu, ale photobucket też coś szwankuje i znikały mi zdjęcia już w czasie wystawiania aukcji, teraz mam poleconą stronę www.imagic.pl/login, jest niestety mały limit, ale jest darmowe, można założyć nowe konta, na razie się u mnie sprawdza, nic nie znika, ale nie można dodać wielu plików na raz, ale jak wystawiam aukcję dodaje pojedynczo i później wgraj i mam listę linków które mogę dodać na aukcji, na tych wcześniejszych serwerach dodawałam najpierw a później zaznaczałam każde osobno na aukcję a tu jest szybciej.
              Czytałam w sieci, że zdjęć z photobucket nie widzą osoby które mają przeglądarkę Opera.
              • verika Re: zona.102 20.02.14, 13:56
                To mnie zasmuciłaś z tym wyświetlaniem zdjęć sad z photobucket sad
                Z tym "imagic" właśnie sprawdziłam,ale jest on kompletnie nie użyteczny, tragedia z dodawaniem po jednym zdjęciu sad
        • salma75 Re: [imageshack] płatny 21.02.14, 10:54
          TINYPIC
          Od lat korzystam, bardzo polecam.
          • verika Re: [imageshack] płatny 21.02.14, 11:51
            Ale ten tinypic z tego co widzę ładuje tylko po jednym zdjęciu .... Tak ? Czy coś przeoczyłam ?
    • iwo02 Re: [imageshack] płatny 20.02.14, 14:07
      1 DAY LEFT- FREE TRIAL ONLY $2- MONTH

wg mnie to 24$ za rok
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/pg/oi/z8fu/ajm4Sr5Ix4MlcqQvUX.jpg
      • verika Re: [imageshack] płatny 20.02.14, 14:51
        Ale chyba wygląda na to,że dostępu do zdjęć nie zablokują ??? Jeśli wgram teraz foty to powinny się wyświetlać mimo braku opłacenia abonamentu, nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka