Dodaj do ulubionych

Regał Billy z ikei

28.01.14, 16:27
Ma ktoś tego mebela? Jak się sprawuje? Chodzi ma głównie o pakowność i czy na żywo wygląda fajnie czy raczej to bubel smile

www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49001239/
Niestety nie mam możliwości pojechać i zobaczyć na żywo a przydałby się na ubrania córki bo ma dużo półek smile
Obserwuj wątek
    • owianka Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 17:01
      Mam białe, brzozowe i ciemnobrązowe. Nie kupuj białych - szybko żółkną, i w ogóle wyglądają tandetnie. Brzozowe i ciemne – OK.
    • 1alfa1 Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 17:44
      Jeśli na ubrania to NIE z tymi drzwiami - lepsze będą pełne. Przez te przezroczyste będzie widać miszmasz ( nawet jak będziesz miała wszystko równiutko poukładane ). Mam białego billego od pół roku - nic jeszcze nie zżółkło ( może wszystko przede mną ).
      • krasulas Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 17:47
        ja też mam białego - dół zabudowany, góra z szybą (ma 3 lata)
        nic nie żółknie
        i jakoś nie wygląda tandetnie (ale 3 górne półki mam zastawione ciekawym pierdołami i szkłem...może go uszlachetniająsmile)
        za te $ warto...
        • justynka_28 Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 18:15
          ja mam ten regał od ok .3 lat (bez drzwiczek) w kolorze białym i nic mi nie zżółkło
          • zuzu-and-more Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 18:46
            Właśnie chodzi mi o biały smile a te półprzezroczyste drzwi to akurat nie problem bo znalazłam fajny patent na nie smile

A jak z pakownością? big_grin bo jest dość wąski
          • owianka Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 19:47
            Może mi się w takim razie jakaś felerna, żółknąca partia trafiła tych białych. Brzozowy wygląda jak nowy.
    • czarna.perla Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 19:03
      ja mam dwa białe od półtora roku, nic nie zżółkło. Jeden ma głębokość chyba 37 cm a drugi 25 czy jakoś tak, na dole drzwiczki (chyba takie najtańsze). Regały stoją w pokoju dzieci więc szafki sa otwierane milion razy dziennie, wszytko wygląda jak nowe.
      • blondynkapoznan Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 19:17
        mam taki regał ale beż drzwi kolor brzoza i jest naprawdę fajny.Dobrze wykonany.Kupiłam używany za 20zł ma parę lat a wygląda jak nowy.
    • asia_i_p Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 19:20
      Od pięciu lat stoi u nas, od kilkunastu u mojej ciotki, wypchany w obu przypadkach książkami i nic mu. Nie wiem jednak, czy byłby wygodny na ubrania, bo jest płytki - dla nas to była zaleta, bo nie marnował miejsca.
      • iwoniaw Re: Regał Billy z ikei 28.01.14, 20:08
        Ja też mam Billy jako regały na książki - wersja z drzwiami oszklonymi. Nie wiem, jak na ciuchy, ale na książki sprawdza się świetnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka