Dodaj do ulubionych

Dodatkowy rabat - znak.com.pl

30.01.14, 09:12
Od dzisiaj do 28 lutego 2014 r. działa kod rabatowy "inspiracje40", który trzeba wpisać na stronie: www.znak.com.pl

Jeśli zdecydujecie się zrobić zakupy za minimum 100 zł, to otrzymacie RABAT w wysokości 40 zł.

Zasady:

1. Aby skorzystać z promocji należy wpisać kod rabatowy - inspiracje40 na stronie www.znak.com.pl.

2. Gdy wartość zamówienia wyniesie 100 zł, od Twojego zamówienia odejmiemy 40 zł.

3. Rabat nie łączy się z innymi kodami rabatowymi.

4. Kod rabatowy jest ważny do końca lutego 2014 roku
Obserwuj wątek
    • marcyszka Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 10:03
      dzięki za info.
      U mnie zadziałało razem z rabatami na książki 25% smile
      • s_mag_s Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 11:37
        Z kodem 99rabat wyszło mi 10 złotych tanie niż z inspiracjamiwink
        • fajna_myszka ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 12:19
          książki po 9,90.....

www.znak.com.pl/promocje
          • s_mag_s Re: ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 12:32
            Właściwa kolejność dodawania książek pozwala na rabatowanie tańszych z tańszymi i droższych z droższymi z rabatem 99rabat.
            Ale w sumie bez wiedzy o tej promocji żyłoby mi się chyba lepiej - znowu konto mocno zubożało, a miejsca na książki własne i przewidywane na prezent już w domu nie ma crying
            • mamaanet Re: ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 12:34
              a co kupiłaś i polecasz smile?
              • edyta_32 Re: ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 12:43
                Podpinam sie pod pytanie, co kupiłaś i co polecasz? smile
                • s_mag_s Re: ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 14:00
                  Heh, czy polecam wszystko, co kupiłam, to nie wiem, bo część nowości przy okazji załapałam, ze sprawdzonych już wcześniej: dla żeńskiej (mama, babcie, ciocie) części rodziny - seria damy..., Hołownia, Księżna, Mokrzycki z Grysiak (starsze panie zachwycone, osobiście czytało mi się dobrze, ale nie przepadam, za takim rodzajem literatury); dzieciaki - Janosz (osobiście też podczytuję wink), Bolek i Lolek, Holly Webb; moja rodzicielka - Różany, Ficner -Ogonowska, Jagielska i Michalak (Bezdomna robi furorę wśród maminych koleżanek); na próbę Columbus, Sara Shepard i Albom, Kod Estery, bo od jakiegoś czasu nachalnie rzuca mi się w oczy.
            • miedziana.k Re: ZeRKNIJCie dzisiaj - znak.com.pl 30.01.14, 22:51
              A możesz napisać coś bliżej o tym systemie, bo nigdzie nie potrafię znaleźć regulaminu tej promocji 99%. Metoda prób i błędów w koszyku nie doprowadziła mnie jeszcze do odkrycia zasad tej promocji wink
    • gu-sia Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 12:43
      Dzięki smile
      9 pozycji za niecałe 70 zł smile

To wydaje się fajne:
      www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,3350,Trojka-dzieciom - wyszło mi 2 za 15 zł
      • fajna_myszka Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 12:55
        ja kupiłam książki autorstwa: Heller, Hołownia, Tischner, Edith Nesbit, Griffin, Stachniak, Rowling, Szczeklik, Badeni, Thorwald
        oraz Białe Trufle, Dom Tajemnic, Rozrywki Mikołajka, Królowa, Doktor Dollitle, Faustyna, Nasz mały PRL, garbus
        o Kapuścińskim i inneeee. Dużo tego ale my uwielbiamy czytać smile
      • ilonakrzeminska Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 14:32
        Hej, to wydanie "Trójka dzieciom" bardzo fajne, kolorowe, porządne, kończymy czytać pierwszy raz, ale:
        to są baśnie nieoryginalne, a więc często motyw się zgadza, reszta już niekoniecznie. Niektóre baśnie super, zbliżone do oryginału, ale np Kopciuszek to odjazd kompletny. Tyle razy ile jest wspomniane o śmierci mamy kopciuszka, dodatkowo nie ma w ogóle motywu wróżki chrzestnej i zamianie dynii w karocę.
        Ale warto, szczególnie za ta cenę, dzieciom się podoba, choć czasem mówią, że to było inaczej...
        Pozdrawiam
        • listopadowka2008bis Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 14:44
          Zrobiłam fantastyczne zamówienie smile 14 książek i 2 audiobboki (w tym te Mikołajki 5 płytowe) - kwota do zapłaty 113 pln smile

Na fb jest info o dodatkowym rabacie - przy zamówieniu powyżej 200 pln.
          Hasło rabatowe: 'kominek100'

robiłam różne symulacje dotyczące rabatów i ten mi się najbardziej opłacał smile
          Miłego bankructwa koleżanki big_grin najpierw fabryka, teraz znam, pewnie niedługo czas na merlina smile
          • jana111 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 16:08
            aaa wykończyłaś mnie
            dzięki smile
            • roodolff Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 17:12
              No to bankrutujemy. Radośnie big_grin
              Zamówiłam 20 książek
              Dla dzieci: z serii animal magic, rusinka, trójkę, janoscha
              Dla siebie kilka powieści i biografii oraz Kołakowskiego i Szymborską
              Plus prezenty.
              Przy 20 książkach i ostatnim kodzie wyszła mi cena 5,4 zł za szt. (tak dla zabawy przeliczyłam big_grin)
          • kanna Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 17:31
            U mnie nieco ponad 5 zł za książkę big_grin
          • adasion Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 20:02
            Dzięki, zrobiłam 3 zamówienia, jestem o 330 zł lżejsza wink Zastanawiam się nad czwartym...
            Obkupiłam się aż do gwiazdki!
          • jatutylkonachwile1 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 14:14
            A jak skorzystać i z 'kominek100' i z '99rabat'? Bo jeżeli wpiszę jeden, to przy chęci wpisania kolejnego kasuje mi się poprzedni... Da się oba na raz? big_grin
    • 76aga Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 22:16

A możecie napisać z którym rabatem wychodzą najlepsze ceny i czy można jakieś rabaty połączyć ze sobą?

Kod "99rabat" jest korzystniejszy od "inspiracje40" ?

Widzę, że przy książkach za 9,90 wartość zamawianych towarów w cenach sprzedaży musi przekroczyć 69,00 zł., przy "inspiracje40" jest 100 zł. a jak wygląda "99rabat"?

Sorki, że tyle pytań, ale nie mam juz czasu wszystkiego sprawdzać, chciałabym zrobić zamówienie i iść spać wink więc jak ktoś może pomóc to z góry dziekuję...
      • kanna Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 23:59
        "99rabat"

zamawiasz ponad 200 zł i dostajesz rabat 100. czyli płacisz - de facto - 100 zł smile
    • try_walking_in_my_shoes Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 30.01.14, 23:01
      Zamówiłam 20 książek za 9,99 z kodem 99rabat, Mendozę dla siebie, kilka pozycji dla dzieci i na kupkę prezentową. Cena za książkę 5zł. Uwielbiam takie promocje big_grin
      • ta.dam Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 11:41
        Dzisiaj jeszcze działa kod rabatowy „100PLN”, który obniża wartość zamówienia o 100 zł przy zamówieniu na kwotę przynajmniej 200 zł. Co de facto oznacza dodatkowe 50% zniżki.
        Można wybrać 20 książek z oferty za 9,90 zł i zapłacić ledwie 5 za każdą!

Polecam dla dorosłych powieści Bruczkowskiego, Rowling, Krajewskiego, non-fiction Szczeklika, Kapuścińskiego, Jagielskiego i Jagielskiej... a wierszyki Rusinka dla dzieci!

Gratka, jeśli tylko macie jeszcze miejsce na pólkach na papierowe książki smile smile
        • kora711 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 15:11
          dzisiaj jest drożej
          dałam identyczne ksiązki do koszyka co wczoraj zakupiłam ,i cena jest wyższa
          • mamaanet Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 15:20
            od rana powoli podwyższają ...
            • adasion Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 15:38
              To już chyba koniec wink Już nie ma książek po 9.9. Składałam 4. zamówienie, kiedy zmieniły mi się ceny...
              • kanna Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 16:08
                Mendoza już po 15...
                • kora711 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 16:44
                  ja sie tylko boję ze po takich super promocjach i takim jednorazowym boomie na zakupy -ktoś kupuje 20 albo i 30 ksiązek -wydawnictwa ( i nie tylko) juz nie będą robić takich promocji
                  było juz tak parę razy
                  na dłuższa metę to strzał w stopę
                  • eon111 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 18:55
                    Znak od lat już robi podobne promocje, nie za często. Raz na rok? Najpierw były dni -50%, książki po 10 bywały już w tamtym roku. Więc to chyba jakoś się im jednak musi kalkulować. Poza tym taką akcją zwracają uwagę nowych klientów na swoją ofertę. Coś muszą robić, żeby przyciągnąć ludzi. Wg mnie to celowe działanie i chyba przynosi oczekiwane skutki, skoro powtarzają podobne oferty.
                  • try_walking_in_my_shoes Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 18:59
                    Aby skorzystać z niektórych kodów trzeba było mieć zakupy za 100 zł w koszyku i to po rabacie, czyli wychodzi min. 20-21 książek (1 szt 9,90).
                    A dlaczego to strzał w stopę? To świetny chwyt marketingowy. Promocje nie trwają długo, już pozmieniali ceny.
                    • edyta_32 Re: Dodatkowy rabat - znak.com.pl 31.01.14, 20:48
                      Podaje kod na 35% rabatu na wszystkie książki. Ja już złożyłam wczoraj zamówienie i już nie skorzystam. Nie wiem czy jest on jednorazowy. Musicie spróbowac. Działa tez na promocje, ale na te gdzie cena wczesniej wychodzila lepsza nie działa.
                      wp2dg3ih
                      • kora711 99rabat nie działa :( 01.02.14, 08:34
                        buuu
    • natalek79 zamówienie w domu 04.02.14, 10:35
      odebrałam dzisiaj i bardzo mi się to podoba smile
      12 pozycji w wyjściowej cenie 2...lubię takie zakupy big_grin Biblioteczka uzupełniona o nowe pozycje, miejsca zaczyna brakować a młody nie chce się rozstawać ze swoimi bajeczkami, takimi małymi, cienkimi...chyba nad nowym regałem muszę się zastanowić...
      Ze swoimi pozycjami przeczytanymi w sumie bez żalu się rozstaję, czasem co ciekawsze zostają dłużej, ale dzieci tak łatwo nie chcą oddawać miejsca na półkach...
      • edyta_32 Re: zamówienie w domu- u mnie też 04.02.14, 12:13

właśnie dotarła paczka 13 pozycji za 71 zł smile wszytsko super. Już żałuje,że nie zrobiłam wiekszego wtedy zamówienia.
        dziekuje
        -----
        Mama CUDOWNEJ CÓRECZKI
        Julia 27.08.2009

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka