solsz 16.08.04, 11:05 Witam, czy ktoś próbował " nianię elektroniczną"? Szczególnie zależy mi na informacji czy dobrze działa w domu między piętramii w ogrodzie, czy nie "brzęczy" .Jakiej fimy i jaki model warto kupić? Sylwia+ Lena- 8 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzatorstwo Re: niania elektroniczna 16.08.04, 11:35 Wiesz co...ja mam nianie długo. Mam Philipsa. Bo nianie jak juz kupowac to trzeba z dużym zasięgiem. Moja niania jest do 300 m. Ale pamiętać, że ściany w domu itp zakłócają...więc nawet jeśli od pokoju gdzie śpi dziecko do ogrodu jest tylko 50 - 100 m trzeba mieć nianie mocniejszą. Polecam gorąco. Jest to ogromna wygoda i na wakacjach i w ogóle na codzień szczególnie jak się ma ogród czy duzy dom Odpowiedz Link Zgłoś
aga10010 Re: niania elektroniczna 16.08.04, 14:48 Popieram poprzedniczkę. Od dwóch lat korzystam z Philipsa. Jestem bardzo zadowolona. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: niania elektroniczna 16.08.04, 16:31 Ja tak samo, od 2 lat jestem zadowolona uzytkowniczka philipsa. Faktycznie dziala do 300m, mozna wyjsc do ogrodu, czy na pietro i dziala. Odpowiedz Link Zgłoś