zebra51 21.02.14, 09:48 stara dokonała żywota i chcę/potrzebuję nowej. Chciałabym jakąś ładną, kobiecą, kolorową. Widziałam wczoraj na lotnisku babeczkę, która ciągnęła za sobą takie cukierkowe cudo. możecie polecić coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: walizka kabinowa 21.02.14, 10:54 Jakiś link lub foto do tego cuda ? Odpowiedz Link Zgłoś
keiti1978zg Re: walizka kabinowa 21.02.14, 11:27 www.e-walizki.pl/bagaz-walizki-na-kolkach/walizka-saxoline-hello-m-67-cm-6472.html ja mam taka wygrana w konkursie, druga taka o wiele taniej wystawiłam na sprzedaz na taablica pl Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: walizka kabinowa 21.02.14, 14:41 Właśnie o takie mi chodziło! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: walizka kabinowa 21.02.14, 15:41 Proszę o namiar na Twoją walizkę n na t... pl Odpowiedz Link Zgłoś
keiti1978zg Re: walizka kabinowa 21.02.14, 20:09 poprosze o emaila na keit_2@wp.pl podeslę linka Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: walizka kabinowa 21.02.14, 18:02 A ja odradzam tego rodzaju kabinowki - zeby cos wyjac ze srodka np. laptopa czy ksiazke trzeba ja cala otworzyc. Co bywa klopotliwe na pokladzie samolotu. W tanich liniach zazwyczaj mozna miec jeden bagaz, przymykaja oko na mala damska torebke z telefonem i biletem, ale juz dodatkowa torba z laptopem odpada. U nas sie nie sprawdzily i kupilismy tradycyjne, z materialu, z kieszeniami zewnetrznymi. Mielismy z tej serii - leciutkie, "same" jezdza, fajne kolory i ogolnie warte polecenia, byle nie do samolotu bagaze.sklep.pl/produkt,1019,6142-walizka_mala_kabinowka_puccini_z_kolekcji_abs01_twarda_4_kolka_kolor_pomaranczowy.html A teraz wymienilismy na te - sa rewelacyjne, przede wszystkim wygodniejsze niz te twarde: bagaze.sklep.pl/produkt,1023,8671-walizka_mala_kabinowka_puccini_z_kolekcji_roma_nylon_4_kolka_kolor_filoletowy_nowosc_2014.html Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: walizka kabinowa 21.02.14, 19:17 A ja właśnie wolę twarde walizki, bo przynajmniej nie obawiam się, że tak rozepcham walizkę, że jakiś wymiar mi przekroczy To czego potrzebuję w trakcie lotu wyjmuję sobie zanim wsiądę do samolotu lub zaraz po zajęciu miejsca. Czy lecę sama, czy z dzieckiem, nie stwarza mi to problemów. Też przymierzam się do zakupu walizki saxoline Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: walizka kabinowa 21.02.14, 19:24 A takie są aktualnie w promocji w selgrosie za, s-ka za 244 zł (brutto) www.selgros.pl/oferta-promocyjna/artykuly-przemyslowe/tekstylia-domowe/gdansk/saxoline-walizka-ze-stelazem-55-cm-bourbon-3-426669 Odpowiedz Link Zgłoś
olka31mama Re: walizka kabinowa 23.02.14, 12:34 kolorową w kółeczka, różowe, fioletowe, niebieskie kupowałam na jesieni w TK MAXX, lekka i wygodna Odpowiedz Link Zgłoś