Dodaj do ulubionych

Botki na wiosne dla gimanzjalistki

27.02.14, 11:34
Dziewczyny, gdzie szukać?

Mają być czarne, krótkie, nieocieplane, wygodne, skórzane, tanie smile
Zimówki upolowałam idealne za ok 230 PLN Rieker, bardzo wygodne i stylowo na czasie (Młoda bardzo zadowolona, użytkują sie swietnie)
Wiosenne albo niewygodne w CCC, albo nie ta cena w Aldo (choć wygodne, ale nie wydam 500 zł na buty dla Mlodej)

Ma z zeszłego roku fajne Primigi, ale bardzo niewygodne (kupione przez internet) i teraz już nie wiem w co celować...
Obserwuj wątek
    • vierzieg40 Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 13:31
      Spróbuj w Zarze i innych hiszpańskich sieciówkach.
      Zobacz w Stendi- mają kody rabatowe: 50zł za zakupy ponad 200zł za zapisanie się na newsletter
      • hanyah Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 13:55
        Trochę sie obawiam kupowac przez internet, wiekszosc przymierzanych Młodej nie pasuje bo niewygodne.
        Zary u nas nie ma, musialabym zdecydowac sie na zakup online. Czy Zara ma ogolniw wygodne buty? Córka miała sandałki z Zary, uparła sie na zakup, a potem nie chodziła bo cos ją obcierało, wolała Ecco.

Wole poszukac stacjonarnie - poleccie jakies marki mniej znane ale sprawdzone, chetnie polskich producentow. Bylam z nią w CCC, Aldo, Ryłko, Gino Rossi, Ecco - albo niewygodne, albo cena nie ta...
        • pinceau Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 07.05.14, 11:55
          Jak dla mnie Gino Rossi rewelacja, a tutaj fajne zdjęcia z Tajlandii intopassion.pl/intofashion-gino-rossi-instagram-story/
    • agusia.rw Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 14:55
      www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%283-14-lat%29/buty/botki-z-metalizowanej-sk%C3%B3ry-c358091p1669125.html
      Polecam bardzo wygodne.
      W Zarze w przypadku zwrotów kurier zabiera przesyłkę z domu bezpłatnie, więc nie mam obawy.
      • a-e-p Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 18:06
        Jaki rozmiar? Jesli powyzej 38 (jak u nas) Zara dziecieca odpada. Mojej te zalinowane wyzej spadłyby przy pierwszym kroku, bo ma szczupłe stopy.
        Mamy z Deichmana (uz robia sie za małe) sznurowane trzewiki, nie skórzane i jakos chodzi, chociaz narzeka ze sztywne. Corka chce koniecznie cos a la bikery, albo znowu botki/trzewiki. Byłam we wszystkich sklepach stacjonarnych typu Deichmann, CCC, jakies miejscowe marki, ale Boti i Kari (?) odpada bo tam IMO sprzedaja buty z papieru. W cenie do 150/200zł (wiecej nie wydam) nic nie znalazłam, bo albo za duzo ozdób, albo na obcasie, albo głownie za szerokie. Fajne były w P&bear (za szerokie). IMO warto isc do P&bear, Bershki, Stradivariusa, House, New Yorkera, jesli masz stacjonarnie. Jesli nie zostaje internet.
        • nunik Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 20:16
          Nagaba
    • agaszaga Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 27.02.14, 21:57
      Ja kupiłam fajne szare (ala saszki) butki córce i sobie w Diversie w Factory, skóra to to nie jest, ale kosztowały 59 zł... więc nawet jeśli długo nie posłużą to trudno...może też tam ciś znajdziesz? Załączam fotkę...
      www.iwoman.pl/trendy/galerie/buty-diverse-na-sezon-wiosna-lato-2012-g412310.html
    • minkapinka Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 28.02.14, 19:21
      Np.
      • minkapinka Re: Botki na wiosne dla gimanzjalistki 28.02.14, 19:25
        www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/669503/%C2%B7%2BKozaki%2Bi%2Bbotki?t=1#/3671639/BOTKI%20ZE%20SK%C3%93RY%20ZE%20SPRZ%C4%84CZKAMI--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka