Dodaj do ulubionych

na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie!

28.02.14, 08:19
do 2 marca!
+ 20% znizki z newselera wink
hoop .....
Obserwuj wątek
    • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:20
      hahah zaspana jestem - NEWSLLETERA
      • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 09:01
        Przy niedawnej darmowej skapitulowałam... Dzisiaj się poddałam, ech..., mam słabą silną wolę...
    • 19rosa Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:31
      od niedawna kod z newslettera działa dopiero na kolejne zakupy
      • 19rosa Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:33
        dzisiaj działa jeszcze kod: CROCS5 i daje 5%
        • patatajowa Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:49
          a w promocji jest jeszcze 3x wiecej punktow payback za zamowienie.
          • patatajowa Re: na CROCS.PL 10% dodatkowego rabatu 28.02.14, 08:59
            TENOFFCROCS
            oferta ważna do 28 lutego 2014 r.
            Aby móc skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce.
            czy sie lacza te wszystkie nie wiem, próbujcie wink
            • darwoj72 Re: na CROCS.PL 10% dodatkowego rabatu 28.02.14, 10:45
              Dzięki! Dodam, że łączy się z kodem newsletterowym smile
      • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 09:07
        Nie jest tak. Przed chwilą zamawiałam z nowego maila, zadziałał za pierwszym razem/ pierwszym zamówieniem.
    • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:49
      dziewczyny zdradzę Wam tajemnicę wink

ja za kazdym razem korzystam z 20% znizki (bądz innej do innych sklepów) za pomocą jednej skrzynki e-mailowej wink

jak na www.crocs.pl/on/demandware.store/Sites-crocs_pl-Site/pl_PL/Home-Show są darmowe dostawy lub inne suuper okazje zapisuję sie do newslletera dodajac do adresu meilowego KROPKĘ , np. adres normalny - abcdefgh@gazeta.pl - chcąc zniżkę wpisuje tak a.bcdefgh@gazeta.pl, chcąc kolejną ab.cdefhg@gazeta.pl - WSZYSTKIE POWIERDZENIA/ZNIŻKI PRZYCHODZĄ NA MÓJ MEIL NORMALNY, więc nic nie przepada i mam wszystko 'pod ręką' !
      --

https://lb5m.lilypie.com/xd9op2.png https://lb3m.lilypie.com/qwwnp1.png
      • aga_tka81 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 09:59
        Można się też zapisać na 10 minutowy mail, w crocs jest fajnie bo logujesz się na swoje konto a kod z newslettera możesz podać z innego (np 10min) maila.
        Chyba i ja się dzisiaj skuszę, jak już raz zamówiłam w crocs to przepadłam, bardzo lubię tam balerinki i kolor espresso, te nowe Stretch Sole Flat są śliczne z turkusem, ehh.
        • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 10:13
          O co chodzi z tym 10 min. mailem smile ??? Znaczy sie zakładasz nowego maila, z którego później nie korzystasz, czy jak?

a'propos mojego postu z kropkami, to moim zdaniem jest to bardzo wygodne ! Dziewczyny z watku o h&m, zakładały badz korzystały z kilku skrzynek pocztowych, tymczasem mozna korzystać z jednej, tylko właśnie dodając kropkę w odpowiednich miejscach.....
          • patatajowa Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 10:17
            aneksis85 napisała:

> O co chodzi z tym 10 min. mailem smile ??? Znaczy sie zakładasz nowego maila, z którego później nie korzystasz, czy jak?>
            tak. tylko na potrzeby dostania kodu rabatowego wink
            • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 10:19
              eee... to z 'kropką' mniej fatygi big_grin
              • aga_tka81 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 10:33
                nie musisz nic zakładać wystarczy ze skopiujesz mail z tej strony i zapiszesz się do newslettera, na tej samej stronie przychodzi do ciebie mail i masz już kod.
                Super sprawa, dowiedziałam się to dzięki jednej z forumek, twój sposób tez jest fajny, pewnie kiedyś skorzystam jak będzie mi potrzebny adres mailowy a nie kod.
              • sinceramente Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 11:03
                Chętnie skorzystam ze sposobu z kropką, ale jak to się zrobi, jeśli mój STAŁY adres mailowy wygląda mniej więcej tak: aaaa.nnnnn@wp.pl? Kropka jest w nim na stałe.
                • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 11:14
                  kurcze jak masz kropkę w stałym adresie to nie wiem uncertain
                  spróbuj z dwiema.... i daj znać wink
    • konwalia-82 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:55
      A da się wypisać z newslettera i zapisać ponownie? Czy nowe konto trzeba tworzyć?
      • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 08:57
        można i tak
        • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 10:48
          Z ciekawości wygenerowałam na tym 10-minutowym mailu.
          kod na -20% WL20-KFBF-OPX4-XXCM-B4E9 mnie już niepotrzebny, bo zamówiłam wczesniej, więc jak ktoś chce to proszę, można się częstować wink Kto pierwszy ten lepszy.

Super sprawa z tym mailem, dzięki!
        • zana781 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 14:09
          Corka TE ZIME PRZECHODZILA W TAKICH CROCS BERRYESSA STIEFEL, tej zimy sprawdzily sie znakomicie.Nie bylo jej zimno(na te kilka dni mrozow zakladala inne), bardzo lekkie i bardzo wygodne.
    • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 11:09
      kupowała któraś kozaki/sniegowce? co sądzicie na ich temat?
      zasatanawiam się nad TYMI
      • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 11:34
        Ja mam dla dzieci TE
        Na tegoroczną zimę są super (nie ma w nich ocieplenia, jest na tylko materiał wewnątrz), w zeszłym roku by się nie sprawdziły.
        • kornnella Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 13:42
          To wewnątrz przynajmniej w naszych to ocieplenie. Syn też miał je na tą zimę i były mega ciepłe. Do tego stopnia ze jak weszliśmy coś zjeść to podczas czekania w zamkniętym pomieszczeniu zwyczajnie je zdejmował. Używane przez te marne dwa tyg zimy tegorocznej, później było mu w nich za gorąco.
          • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 13:59
            ale mówisz kornnella o tych moich zalinkowanych czy els.ol ?? one bardzo podobne i nie wiem czy jedne ocieplane bardziej a drugie mniej, czy wasze zdania nieco odmienne wink
            • kornnella Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 16:01
              Granatowe z czerwonymi obszyciami mamy linkowane przez els.
              Te Twoje to Rasija wink - chyba że nie przeszkadza to Wam.
              Dwóch chłopców z drużyny młodego miało zimowe z Carsami i też matki chwaliły. Jeden oblatywał w nich drugą zimę - także w tą straszną też dają radę.
              • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 01.03.14, 11:09
                napis RUSSIA nie do końca odpowiada, ale ujdzie w biedzie tongue_out Te z Mcqueenem kupiłabym bez wahania, gdyby nie podobizna Mcgueena właśnie wink za pstrokate mi się wydają poprostu, może gdyby syn był młodszy, a tak na nogach 6-7 latka niebardzo mi się widzą uncertain
        • klarci Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 14:36
          jak dla mnie strasznie niewygodne sad
          młodszy się w nich wywalił i rozciął sobie nos.
          starszy fakt, chodzi i jemu są ok.
          ale drugi raz nie kupię.
          • klarci Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 14:37
            aaaa i to one nam tak śmierdziały, a tak na prawdę śmierdzą do dzisiaj
            • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 14:42
              Które tak śmierdziały?
              • klarci Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 15:23

te, które zalinkowałaś.
                kupowane rok temu na jakiejś fajnej promocji, ale na stronie crocsa, nie pamiętam, czy pl, czy uk, ale raczej to pierwsze
                • kornnella Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 16:03
                  To to już absolutnie nie możliwe, bo też je mamy i to z tego samego źródła. I tu smrodu mi nie wmówisz
                  • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 16:16
                    Dokładnie. Tez kupowałam wiosną, dwie pary (dziewczęce i chłopięce) - wychodziły wtedy po 75zł na crocs.pl i absolutnie nie śmierdzą.
                  • klarci Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 17:00
                    zapraszam smile
        • inia25 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 01.03.14, 14:12
          Moja córka chodzi 3 zimę w nich. Sprawdzają sie i w mrozy.
    • derrymain zwroty 28.02.14, 14:49
      Dziewczyny, jak jest w przypadku zwrotu, kto pokrywa koszt wysyłki zwracanego towaru? Czytam regulamin i nie mogę znaleźć, może ktoś zwracał i pomoże...
      • 19rosa Re: zwroty 28.02.14, 14:52
        koszy zwrotu pokrywa crocs, robisz zgłoszenie zwrotu prze ich stronę i oddajesz kurierowi paczkę. Czasami to trochę trwa bo nie wiedzieć czemu kurier nie pojawi się w wyznaczonym dniu uncertain
      • krasulas Re: zwroty 28.02.14, 14:55
        Oni
        Oni też zamawiają kuriera - nieco to trwa i w sumie dokładnie nie wiesz kiedy ten kurier przyjedzie - u mnie miał na to 2 dni...przyjechał 3go

teraz zamawiałam Komboot'y...przyszły...kosmiczne i jedna guma czarna, druga posmarowana czymś...szarawa (a jest jej tam sporo)
        myślę... no kurka...pakują buta ze zmianami i zero reakcji..wysyłają buble?
        też już o zwrocie myślałam - ale śwciera, płyn i zeszło!!!

co do śniegowców - syn ma wersję granatowo/czerwoną - boskie! (rok temu sporo taniej wychodziły)
      • derrymain Re: zwroty 28.02.14, 15:00
        Dzięki za info smile
    • 76aga Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 15:58

mi wchodzi kod z newslettera, ale nie mogę go połączyć z żadnym innym ;-(

TENOFFCROCS - wchodzi, ale nic nie odejmuje?

no i przy zamówieniu jest informacja: "Na zamówieniu może zostać użyty tylko jeden kod zniżkowy."
      • aga_tka81 Re: Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 17:21
        Mi nigdy nie wchodzą dwa zawsze jeden, tzn wchodzi a odejmuje tylko od jednego, inaczej jest jak oni coś dadzą z automatu, ja np zamawiałam dla dzieci na licencji odejmowało od każdej pary 20zł i dodatkowo można było 20%, wtedy buty z Dorą wyszły ,mnie po około 26zł.
        • aneksis85 Re: Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 19:38
          wow nieźle surprised jaka to była promocja, że wyszły tak tanio??
          • aga_tka81 Re: Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 20:48
            Wtedy była taka promocja, że od licencyjnych ( disney itp) butów odejmowali automatycznie 20zł od pary i dodatkowo udało się wpisać kod z newslettera na -20%, akurat te z Dorą były najtańsze bo 50pare złotych, wiem, że za 4 sztuki zapłaciłam około 100zł, też była darmowa wysyłka.
            • mamaoskarka Re: Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 21:01
              Dziewczyny a mozecie mi podac dl wkladki w crocsach nr 34-35 i 36-37? Moze ktoras ma takie.
              • els.ol Re: Czy połączyły Wam sie kody? 28.02.14, 21:14
                Ja mam mniejsze, więc nie pomogę, ale sprecyzuj o jakie crocsy Ci chodzi, bo różnią się wielkości między modelami.
    • katkago Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 22:29
      Dziewczyny czy warto już teraz zamawiać czy lepiej czekać na jakieś lepsze promocje. O ile bywają lepsze? Czy ten rabat na 20% jest cały czas czy też się może skończyć? Chcę kupić 4 pary crocsów, więc im taniej tym lepiej smile Boję się, że później już nie będzie modeli w rozmiarach, które mnie interesują...
      • dunia34 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 28.02.14, 23:14
        pierwszy raz chcę zamówić dla 7-letniego syna i zastanawiam się między classic, a baya - czym one się różnią, które wygodniejsze? Jeszcze zapytam o rozmiar ile mogą być większe niż stopa? Syn ma stopę 19,3 cm to lepiej 32-33(wg ich tabeli 20 cm) czy 33-34 (w tabeli 20,8)
      • aneksis85 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 01.03.14, 07:38
        > Dziewczyny czy warto już teraz zamawiać czy lepiej czekać na jakieś lepsze prom
        > ocje. O ile bywają lepsze? Czy ten rabat na 20% jest cały czas czy też się może
        > skończyć? Chcę kupić 4 pary crocsów, więc im taniej tym lepiej smile Boję się, że
        > później już nie będzie modeli w rozmiarach, które mnie interesują...

ja Ci nie pomogę ponieważ crocsy w tym sklepie kupowałam tylko 2x (dzisiaj moze zrobię 3 zakup) ale ogólnie, przyznam sie, ze wpadłam jak sliwka w kompot i lata bez crocsów sobie nie wyobrażam (wczeniej to były przypadkowe niby crocsy, ale umówmy się nie ma porównaniawink) natomiast tematem jestem równie zainteresowana co Ty, więc poczekajmy co dziewczny nam powiedzą - kiedy, jakie, za ile, udalo im się 'wyhaczyć' okazje big_grin, no i jak jest z dostepnością rozmiarów bo to również jest bardzo wazne ......

co do temamtu 20% znizki to jest ona cały czas wink patrz powyżej.....
        • els.ol Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 01.03.14, 12:30
          W Zalando kupiłam z kodem -40zł crocbandy (29-31) dla córki za 90zł, więc wszystko zależy od modelu, rozmiaru itd.
          Te linkowane powyżej zimowe, kupowałam chyba w kwietniu po 75zł - Dory za grosze. Teraz skusiłam się na takie dla synka i na takie , bo córka bardzo lubi te ocieplane. Crocbandy raczej nie tanieją, Classic też (okazjonalne obniżki).
          Tanio można kupić licencyjne - wszystko kwestia wzoru, rozmiaru, a nawet koloru.
        • a-e-p Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 02.03.14, 21:09
          Dzieci maja Crocsy od zawsze, u nas to podstawowe obuwie na lato, wczasy, pod prysznic na wakacjach, na basen, etc. Młodsza corka przechodziła ostatnie dwa/trzy sezony letnie wyłacznie w Crocsach, sandały zakłada kilka razy, dlatego w tym roku kupie najtansze. Najlepsze dla nas sa modele z dziurkami i ruchomym paskiem na piecie, tj, classic i baya. Miałysmy nietrafione Gaby (pasek na piecie nieruchomy) i stary model Crocsbandow bez dziurek (za bardzo zabudowane i noga sie pociła).

Jesli chodzi o ceny Baya i Classic kupowałam po 60-70zł na crocs.pl przy okazji znizki + kod z newslettera. Baya chyba wypadaja troche mniejsze. Okazje sa tez na brytyjskim amazonie, czesto sa na ten temat posty. Mozna tez 'polowac' w secondhandach, trafiały mi sie oryginały za grosze, od 5zł.
    • mia_siochi Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 01.03.14, 21:25
      A mi nie wchodzi kod z newslettera...sad
      • melka133 Re: na CROCS.PL darmowa dostawa - korzystajcie! 02.03.14, 20:32
        sprawdż czy po ostatnim znaku kodu nie wkleiłaś spacji - po jej usunięciu przechodzi
        własnie zamawiam swoje pierwsze crocsy smile
    • aga_tka81 darmowa dostawa od 80zł n/t 14.03.14, 09:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka