patir23 15.03.14, 17:02 możecie polecić fajne i ladnie pachnące a jednocześnie dobrze nawilzajace balsamy do suchej skory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieeke Re: balsam skora sucha 15.03.14, 17:33 Ja dla suchej skóry polecam z aptecznych tańszy Mediderm lub droższy Cetaphil. Z drogeryjnych dla dorosłych to Neutrogena. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: balsam skora sucha 15.03.14, 18:16 Rossmanowskie mleczko do ciała Isana, w białej butelce z granatowym wieczkiem. Pachnie dyskretnie, dobrze nawilża, nie uczula mnie, więc zuzywam kolejna butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleenc Re: balsam skora sucha 15.03.14, 18:47 tak neutrogena jest dobra fajny jest także isana med 10% mocznika, jest jeszcze łagodniejsza wersja 5,5% urea(mocznika) mam bardzo suchą skórę i ten pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: balsam skora sucha 15.03.14, 18:49 Masło shea a nie jakieś balsamy. Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Re: balsam skora sucha 15.03.14, 19:13 A gdzie to masło kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: balsam skora sucha 15.03.14, 19:56 Ale do czego? Nie potrafisz wpisać w google "organique masło shea"? Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Re: balsam skora sucha 16.03.14, 09:33 Ale to też jest balsam z masłem shea. A gdzie to kupujesz? www.organiquecosmetics.pl/pl/body_and_massage/shea_body_balm/body_balm Odpowiedz Link Zgłoś
cali.staa Re: balsam skora sucha 15.03.14, 21:14 olej kokosowy, zimotłoczony, bio (-> Allegro i sklepy z biożywnością/kosmetykami) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.green Re: balsam skora sucha 16.03.14, 20:56 olej kokosowy faktycznie jest świetny ale jest z nim troche pracy, w temp pokojowej jest twardy, trzeba go rozgrzać w dłoniach lub kąpieli wodnej i mona dodawać do gotowych balsamow lub solo na ciało. Masło shea też fajne. Najlepszy olej kokosowy jaki mialam jest z Mazidel, jeśłi masz niskoporowate włosy, mozna nim również je olejować. Odpowiedz Link Zgłoś