Dodaj do ulubionych

wózek emaljunga

05.04.14, 01:13
chce kupic wozek taki dla synka gdzie najtaniej? czy warto je kupic z 2 reki czy lepiej nowe, no i zalezałoby mi na spiworku na zimę
Obserwuj wątek
    • nieszka99 Re: wózek emaljunga 05.04.14, 07:24
      Dobry wybór, te wózki są genialne. Nie daj sobie wmówić, ze szkoda pieniędzy, ze drogie, ze inne też dobre. Miałam masę wózków i ten był absolutnie najlepszy. Planujesz jeszcze jedno dziecko? Jeśli tak, to kup nowy i późnej odłóż dla drugiego,a jak drugie wyrośnie to sprzedaj. Jeśli to wasz ostatni potomek, to rozejrzyj się za używanym. Spiworki zdaje się mozna dokupić osobno? Ja miałam Chicco - rewelacyjny gruby - musiałam zrobić dwa małe nacięcia nożyczkami z tyłu, żeby pasował do szelek i używało się go znakomicie.
      Potem jak już nie będziesz chciała tak duzego wózora to kup Maclarena i w ten sposób będziesz miałą dwa najlepsze wózki na świecie IMO
      • katrijn16 Re: wózek emaljunga 05.04.14, 08:00
        Tu jest forum wózkowe,tam na pewno dowiesz się czegoś więcej o wózku smile
      • keiti1978zg Re: wózek emaljunga 05.04.14, 11:55
        to juz 2 potomstwo roznica miedzy bracmi 6 lat i raczej kolejnego nie planuje. Do niedawna byłam przekonana ze wykorzystam wozek po starszym i dokupie lekka spacerówkę jednak jak wyjełam go z garazu stwierdziałm ze jest dosc mocno wysłuzony troche go eksploatowlaismy, był fajny duzy, porzadne kolka, wygodny dla dziecka i tak mysle ze go mamie zostawie na spacery, a dla młodszego cos kupie nowego tylko cena m nie troche przeraza i nigdy nie wiem na jaki trafie kupujac z 2 reki, zawsze mielismy nowe rzeczy a tu 1300 musze wydac na spacerówkę
        • koala0405 Re: wózek emaljunga 05.04.14, 21:13
          ja jestem wózkomaniaczką i kupiłam dopiero po raz pierwszy Emmalungę w wersji spacerowej.
          Porządny wóz, używany ale w b. dobrym stanie i amortyzacja bije wszystkie wózki dotychczas kupowane przeze mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka