Dodaj do ulubionych

problem z reklamacjami w Zarze

13.04.14, 15:12
Rozpruł się rękaw w płaszczyku, raz złożona reklamacja w Zarze, rękaw zszyty. Ponownie się rozpruł reklamacja odrzucona, bo minęło pól roku od zakupu. Płaszcz nie nadaje się do noszenia-materiał się siepie. Żenada. Podobno taka polityka firmy...
Obserwuj wątek
    • misia-your Re: problem z reklamacjami w Zarze 13.04.14, 16:05
      A ile minęło od naprawy? Czy rozprulo sie to samo?napisz odwołanie, najczesciej pomaga, bądź udaj sie do federacji konsumentów oni na pewno ci pomoga, ktoś rutynowo odrzuca reklamacje chwytając sie jednego artykuly z ustawy konsumenckiej.
      • agata96134 Re: problem z reklamacjami w Zarze 13.04.14, 16:35
        od naprawy minęły 4 m-ce, niestety nie zachowałam dowodu tej poprzedniej reklamacji, spróbuję w federacji konsumenta, ale powiem szczerze, że dawno nic mnie tak nie wyprowadziło z równowagi jak ta sytuacja z Zarą. Acha, od zakupu minęło co prawda 9 m-cy, ale jest to płaszczyk przejściowy, w sumie założony może z 10 razy
        • agata96134 Re: problem z reklamacjami w Zarze 14.04.14, 14:25
          rozpruło się w innym miejscu
          • misia-your Re: problem z reklamacjami w Zarze 14.04.14, 17:30
            Ja bym jednak napisala odwołanie, a napisz proszę po jakim czasie reklamowalas pierwsze rozprucie? Masz gwarancje, 2lata i powinnaś reklamować w przeciągu 2mies od zauważenia niezgodności towaru z umowa, jeśli nie jest to uszkodzenie mechaniczne to nie będzie problemow..ja mam z nimi dobre wspomnienia jeśli chodzi o reklamacje, powodzenia
            • misia-your Re: problem z reklamacjami w Zarze 14.04.14, 17:33
              A juz doczytałam kiedy pierwsza reklamacja, wybacz😉..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka