Dodaj do ulubionych

Hipp kosmetyki

16.05.14, 17:34
Słuchajcie, czy ze sklepów zniknęły kosmetyki Hipp ? W marketach są tylko słoiczki, byłam ostatnio w Auchan - brak, w Hebe - brak (jakieś może ze 2 produkty były, ale nie te, które mnie interesowały), w Superpharm - brak. Zawsze były. Wycofali czy jak ?
Obserwuj wątek
    • figa33 Re: Hipp kosmetyki 16.05.14, 17:42
      Niby na rossnet.pl jest prawie wszystko, ale w realu parę lat temu nawet połowy tego nie widziałam w żadnym sklepie, a 3 sporych rossmannach w których robię zwykle zakupy, z Hippa są właśnie od dawna tylko słoiczki. Może ktoś kojarzy w Warszawie Rossmana, w którym mają np. płyny do kąpieli od 1 dnia życia, oliwkę itp. ?
      • betty1234 Re: Hipp kosmetyki 16.05.14, 18:33
        Ja jakieś 1,5 miesiąca temu kupowałam w Lidlu. Jak masz blisko sprawdź może jeszcze w jakimś dostaniesz.
        • foodi4 Re: Hipp kosmetyki 16.05.14, 19:45
          hipp jest w rossmanie, ale nie w każdym, spory wybór mają w tesco (tych dużych) i w lidlu.
          • mmala6 Re: Hipp kosmetyki 16.05.14, 20:40
            są w rossmanie, sama wczoraj miałam w ręku serię dla niemowląt, chciałam szampon ale akurat nie było. Były żele, oliwki i parę innych. Nie znam się za bardzo bo niemowlaka nie mam od 4 lat, wydawało mi się, że Hipp był różowy a tymczasem opakowania są białewink
            • mammajowa Re: Hipp kosmetyki 17.05.14, 18:45
              nowe opakowania są białe, są w zasadzie większości rossmannów, w dużym tesco też kupowałam. w lidlu to w ramach akcji co jakiś czas. poszukać można też w aptekach.
              • figa33 Re: Hipp kosmetyki 17.05.14, 19:28
                W Auchan w Wola Park mieli dzis tylko samotny krem do pielęgnacji, w Rossmanie tamże-nic, w Tesco na Górczewskiej - nic. Ostatecznie kupiłam w SuperPharm w Wola Parku. Wygląda na to ze w Rossmanie nie każdym.
                A opakowania faktycznie kiedyś były różowe a teraz biało-seledynowe smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka