puellae_2007 21.05.14, 12:03 Czy warto kupić dla pięcioletniego chłopca? Mamy okazję zakupić ze sporą ilością gier w okazyjnej cenie, ale ja kompletnie nie-techniczna. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinkowa81 Re: PSP3 21.05.14, 13:08 Siostrzeniec lat 7 od kiedy dostał to tylko tym się chce bawić już (a czy to dobrze czy źle to inny temat..) , tylko problemem są właśnie gry, bo jednak niewiele jest w polskiej wersji - w sensie nie tylko przetłumaczona instrukcja, ale cała gra po polsku - ma kilka gier i nie bardzo jest mu już co kupować.. chyba, że język to nie problem i dziecko rozumie polecenia/dialogi po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: PSP3 21.05.14, 13:11 Nie kupuj! Piłka, rower, hulajnoga, rolki, klocki, itd. im później dorwie się do psp3 tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: PSP3 21.05.14, 13:14 Młody to wszystko ma Nie jest dzieckiem, które wytrzymuje długo przed kompem czy bajką - te lubi, ale tylko pełnometrażowe - za to obejrzy jedną raz na jakiś czas i dość Wiem, że im później tym lepiej, ale mąż strasznie mnie namawia, spędzamy na podróżach samochodem około 1.5-2 h dziennie na dojazdy z i do pracy i miałoby to stanowić jego umilenie - zamiennik telefonu mężąA z tymi grami w polskiej wersji jest tak kiepsko?Młody raczej poleceń po angielsku nie zrozumie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: PSP3 21.05.14, 14:02 To może, niech mąż kupi - sobie Ja nie polecam dla 5-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: PSP3 21.05.14, 15:20 wpisz sobie w Allegro w dziale z grami na PSP w wyszukiwaniu po tytule "PL" a potem odsiej wszystko co ma tylko instrukcję PL a nie jest wersją polską i zobaczysz ile z tego nadaje się dla dziecka - będziesz miała orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: PSP3 21.05.14, 13:11 Ale o co konkretnie chodzi ? PSP czy PS3 ? To pierwsze to mala konsolka przenosna, wielkosci piornika. Drugie to konsola, ktora podlaczasz do TV. Fajne oba, ale czy dla 5-latka ? chyba na 15 minut dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: PSP3 21.05.14, 13:57 mamy PSP i PS3 - zabawki męża Syn 5-latek od jakiegoś czasu korzysta. Niestety ciezko go oderwać od tego, więc wydzielamy mu skrupulatnie. Jeśli chodzi o PSP w podróży, to syn ma chorobę lokomocyjną i granie lub oglądanie filmów na małym ekranie niestety pogarsza sprawę Odpowiedz Link Zgłoś