murwa.kac 05.06.14, 06:51 gdzie kupię stacjonarnie? posciel - spiwor z doszyta poduszka. najlepiej zeby spiwór nie byl szyty po bokach. bo na allegro owszem, sa, ale wolalabym stacjonarnie. obejrzec, dotknac, etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: pościel dla przedszkolaka 05.06.14, 09:56 a gdzie takie cos jest na all? tzn doszyta poduszka do śpiwora?? bo nigdy nie widziałam... a jak śpiwór ma nie byc szyty po bokach to juz chyba nie jest śpiworem??? u nas w przedszkolu (2 rozne) dzieci miały zwykla pojedyncza kołdre złozoną na pól-na jednej połówce spią a druga sie przykrywały (czyli masz spiwór nie szyty po bokach ) poduszki najczesciej nie miały lub mały jasiek. chyba ze chcesz taki specjalny komplet to najlepiej zlecic uszycie krawcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-myszeczek Re: pościel dla przedszkolaka 05.06.14, 11:06 W Gdańsku można kupić bez problemu.Ja mam 5 kompletów po moich bliźniakach chłopcu i dziewczynce .Użytkować będziemy do końca czerwca później mogę odstąpić.Pościel występuje w wersji letniej z kory i zimowej z flaneli.My mamy w biedronki, w farmerskie wzory (świnki krówki,zagroda),pociąg ze zwierzątkami i wyścigówki. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: pościel dla przedszkolaka 05.06.14, 11:55 mamusia-myszeczek napisała: Cytat W Gdańsku można kupić bez problemu. a gdzie konkretnie? bo w biedronce nie widzialam (po prawdzie nie zwracalam uwagi, bo po prostu nie byla potrzebna wczesniej) i na bank pojawia sie sezonowo. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: pościel dla przedszkolaka 05.06.14, 12:43 to wzór jest w biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-myszeczek Re: pościel dla przedszkolaka 06.06.14, 17:21 W gdansku sklep na zaspie al jana pawla4.to jest sklep z posciela, obrusami itd . Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: pościel dla przedszkolaka 05.06.14, 11:54 patatajowa napisała: Cytata gdzie takie cos jest na all? tzn doszyta poduszka do śpiwora?? kiedys widzialam. i wiem, ze kolezanka na all kupila. teraz przeczesalam alegro i nie widze, przynajmniej z opisow nie wynika, ze to jest razem. Cytata jak śpiwór ma nie byc szyty po bokach to juz chyba nie jest śpiworem??? uzylam slowa spiwor, bo po prostu nie wiem jak sie taie cos nazywa Cytatdzieci miały zwykla pojedyncza kołdre złozoną na pól-na jednej połówce spią a druga sie przykrywały (czyli masz spiwór nie szyty po bokach ) dokladnie o cos takiego mi chodzi i u gory jest jakby doszyta plaska poduszeczka. takie cos zaprezentowaly panie na zebraniu w przedszkolu i o takie cos prosily, zeby dostarczyc. a ja nie spytalam gdzie mozna taka wlasnie posciel mozna zakupic. poduszka nie jest niezbedna, to prawda, jednak syn na malej, plaskiej spi i jak mu poducha podczas snu ucieknie, to sie przeklada nia nia. Cytat chyba ze chcesz taki specjalny komplet to najlepiej zlecic uszycie krawcowej. wlasnie wolalabym sie nie szczypac z krawcowa, tylko gotowca kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
opima Re: pościel dla przedszkolaka 06.06.14, 14:09 Ja kupiłam taki motherhood.pl/sklep/spiworek-przedszkolaka-16 stacjonarnie w Smyku. Ciocie polecały, śpiwór ma poduszeczkę, mój synek uwielbia w nim spać. Odpowiedz Link Zgłoś