ma.malina 16.06.14, 10:42 Marzy mi się model aviator z polaryzacją, tylko czy warto ? A może polecicie inne, porządne okulary w podobnym stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniado Re: Ray Ban 22.06.14, 12:43 Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialne Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 16:20 haniado napisał(a): > Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialne wybacz, ale okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew, a dziewczyna chce kupić porządne okulary. ray bany są ok., choć akurat stylistyka tych z polaryzacją mnie nie powala, ja rozważam również zakup okularów polaroidu. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Ray Ban 22.06.14, 17:04 ray bany są w porządku - ja jestem bardzo zadowolona. Drugi udany zakup i nieco tańszy to okulary Solano - dobra jakość, spełniają zadanie - polecam jednak kupowanie u optyka. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 20:03 saszanasza napisała: > haniado napisał(a): > > > Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialne > > wybacz, ale okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew, a dziewczyna chce ku > pić porządne okulary. O, pewnie będziesz mogła pomóc - napisz mi proszę od jakiej kwoty zaczynają się "porządne okulary"? Bo chciałam wrzucić link, ale teraz nie wiem... czy to już porządne czy jeszcze badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 20:42 > O, pewnie będziesz mogła pomóc - napisz mi proszę od jakiej kwoty zaczynają się "porządne okulary" napisałam powyżej....choć kwot wyrażonych cyfrą nie podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 20:51 Twój powyższy wpis nic nie mówi o tym jakie okulary nie są "badziewiem". Wiemy już, że "okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew", a te za 50 też? A 99zł? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 21:47 przeciez.wiem napisała: > Twój powyższy wpis nic nie mówi o tym jakie okulary nie są "badziewiem". > Wiemy już, że "okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew", a te za 50 też? > A 99zł? jezzzzu, podałam nazwy preferowanych firm, wysil proszę swój intelekt i skorzystaj z wyszukiwarki, a dowiesz się, jakie jest moje minimum (oczywiście w przybliżeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 23:05 Nie interesuje mnie Twoje osobiste minimum, do którego miałabym dojść na podstawie lektury postów autorstwa saszanasza, mogę się tylko domyślać, że jest wyśrubowane . Myślałam po prostu, że posiadasz jakąś wiedzę tajemną, którą zechcesz się podzielić - że do 99 to badziew, od 100 do 199 ujdzie, a wszystko powyżej 200 jest godne uwagi . Naprawdę nie znasz świetnych tanich produktów? BTW, Solano są bardzo fajne, imo w niczym Ray Banom nie ustępują. Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: Ray Ban 22.06.14, 23:44 Okulary Polaroid kupiłam w sklepie TK Maxx za 60 zł., czyli między „totalnym badziewiem” a „porządnymi okularami” jest różnica 20 zł. mam nadzieję, że pomogłam... Odpowiedz Link Zgłoś