Dodaj do ulubionych

Przyczepka do roweru

24.06.14, 20:26
Czy ktoś z was wozi dziecko w przyczepce rowerowej? Korzystaliśmy z takiej na urlopie. Synek ma ponad 11 miesięcy, siedzi stabilnie, ale w przyczepce zsuwał się. W jedną stronę wycieczki rowerowej zasnał (pasy wżynały mu się w twarz uncertain ) W drugą stronę był już obudzony, ale bardzo marudził, podejrzewam, że było mu niewygodnie.
Chcielibyśmy z mężem sprawić sobie taką do domu. Czy są przyczepki dla młodszych dzieci? Ta z której korzystaliśmy miała pionowe oparcie i synek się zsuwał. Może lepiej kupić zwykły fotelik do roweru?
Obserwuj wątek
    • ashraf Re: Przyczepka do roweru 24.06.14, 20:43
      My myślimy o takim, sprawdzona firma:
      www.kidscab.be/product.php?id_product=278&id_lang=5
      Przyczepka powinna być przede wszystkim dobrze wykonana - z metalową ramą, porządną plandeką i wygodnym siedzeniem. Dla najmłodszych dzieci można dokupić specjalne wkładki:
      www.bikebox-shop.de/kinderanhaenger-fahrradanhaenger/chariot-kinderanhaenger-fahrradanhaenger/zubehoer-chariot/chariot-babysitz-fuer-fahrradanhaenger-fuer-corsaire-xl-und-captain-xl/a-1262/
      • tankky Re: Przyczepka do roweru 24.06.14, 21:08
        Zajebiście smile dzięki, dokładnie o takie coś mi chodziło
        • olik81 Re: Przyczepka do roweru 25.06.14, 10:24
          ja mam okładnie taka:
          www.bikebox-shop.de/fahrradanhaenger/kinderanhaenger/chariot/chariot-cx-2-fahrradanhaenger-2013-burgundy-rot/a-2130/
          na 2 dzieci, mozna z tego zrobic wozek z 2 kolkami lub do biegania z 1 kolkiem z przodu(kolka sie osobno dokupuje)
          wkladke dla niemowlaka mialam-moj mlodszy syn jej niecierpial wiec musialam poczekac z wozeniem go az zacznie stabilnie siedziec,
          teraz wozimy roczniaka i 3 latka razem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka