Dodaj do ulubionych

Herlitz Smart w Selgrosie

29.07.14, 13:38
byłam, sprawdziłam kupiłam: 110 zł- modele z 2013- czyli te, które aktualnie są na stronce Herlitz

www.herlitz.de/pl/produkty/szkola/tornistry-2013/modele/smart.html
w Krakowie są dostępne : czerwone z kwiatkami, jasnoróżowe z motylkiem, były czerwony z ptaszkiem i fiolet z serduszkami ( ale szybko zniknęły)

dla chłopaków spory wybór, ale nie pamiętam dokładnie, które wzory (na pewno był z pająkiem, ze statkiem pirackim, z jakimś samochodem chyba)

są też modele midi, ale cena 195 zł juz chyba nie az tak atrakcyjna
Obserwuj wątek
    • pati1707 Re: Herlitz Smart w Selgrosie 29.07.14, 14:43
      A czy był może dla chłopca model Transformers Prime?
      • zaba133 Re: Herlitz Smart w Selgrosie 29.07.14, 15:12
        niestety nie zwróciłam uwagi, ale na pewno był z cool boys ten z samochodem,
        dość sporo było chłopięcych, ale ja byłam dziewczęcymi zainteresowana, więc nie patrzyłam
        • kasia2180 Re: Herlitz Smart w Selgrosie 30.07.14, 07:32
          Czy nie wybiera sie ktoś z Brzeska,Bochni do selgrosa po ten tornister i byłby tak miły kupic mi przy okazji?W tym tyg.wogóle nie mam jak pojechac a cena jest bardzo fajna.Pzdr.czekam na odp.
          • uczula Re: Herlitz Smart w Selgrosie 05.08.14, 15:10
            u nas transformers byl zarowno midi jak i smart.
            Cena za midi 195 to cena netto.
            Brutto to wychodzilo 230zl.
            • katia-szn Re: Herlitz Smart w Selgrosie 05.08.14, 17:16
              Herlitz MIDI kosztuje 195 zł brutto.
              Można to sprawdzić na stronie internetowej selgrosa, w wyszukiwarce trzeba wpisać tornister MIDI.
              • uczula Re: Herlitz Smart w Selgrosie 05.08.14, 18:38
                Masz racje - az sprawdzilam
                ale tez o dziwo nie ma w gazetce transformersa
                a ja na pewno widzialam i smarta i midi transformers (bo moj syn ubral midi i chcial z nim wyjsc na plecach smile )
                czy mozliwe ze one byly drozsze?
                bo pamietam, duza cene 195 zl a mala - 230...
                • katia-szn Re: Herlitz Smart w Selgrosie 06.08.14, 07:56
                  Wczoraj byłam w szczecińskim selgrosie , z dziewczęcych smartów są czerwone w kwiatki i różowe w motylki. Z midi są fioletowe z koniem i różowe z jelonkiem. Midi na pewno w cenie 195 brutto smile Smart po 110. Były też chłopięce ale zupełnie nie zwracałam uwagi jakie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka