Dodaj do ulubionych

Merlin - oszustwo

13.08.14, 21:04
Merlin mnie oszukał i pewnie nie tylko mnie.
Brałam udział w promocji 'MerlinMe odbieraj i zbieraj". Przy odbiorze ostatniego zamówienia dowiedziałam się, że podwyższono kwotę zamówienia, za które przysługuje naklejka z 30zł na 50zł. Pozostałe warunki promocji są bez zmian. Mam kartę z 4 naklejkami, odebrałam wczoraj paczkę nr 5, dzisiaj chciałam zamówić ostanie rzeczy, żeby odebrać 6 naklejkę uprawniającą do otrzymania rabatu 30zł a tu taki zonk.
Nie przypuszczałam że Merlin tak sobie kpi z klientów zmieniając regulamin promocji w trakcie jej trwania.
Obserwuj wątek
    • zana781 Re: Merlin - oszustwo 13.08.14, 21:30
      Oj chyba nie mozna zmieniac zasad gry podczas jest trwania.Poczytaj dobrze regulamin.Bo to swinstwo co zrobili.
    • erty02 Re: Merlin - oszustwo 13.08.14, 21:40
      faktycznie zmienili regulamin 22 lipca
      merlin.pl/gfx/promo/pdf/regulamin_naklejki_v220714aktualizacja.pdf
      niestety w treści jest punkt "Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu."
      i pewnie tym punktem się będą tłumaczyć, że mieli prawo do zmiany
      • kr.kr Re: Merlin - oszustwo 13.08.14, 23:00
        Wiecej sensu by mialo:
        "Organizatorem jest merlin, wiec jesli dales sie nabrac na jakakolwiek superpromocje mozesz miec zal tylko do siebie"

• korelia72 Re: Merlin - oszustwo 14.08.14, 12:19
      U mnie nie typowe oszustwo, ale brak jasnej informacji - fakt ze nie czytałam szczegółowo regulaminu, oparłam się na mailu reklamowym. Zamawiałam podręczniki, kod na minus 18% powyżej 200 zł, w każdym razie rabat naliczał się od cen katalogowych, a nie od tych w sklepie. Ogólnie wyszło na szczęście odrobinę taniej niż w innych księgarniach, bardziej chodzi mi o próbę manipulowania nabywcą i ukrywaniem głęboko istotnych informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka