martikaa777 22.08.14, 08:58 gdzie we wrocławiu kupię tornister herlitz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gie-oska82 Re: herlitz wrocław 22.08.14, 09:35 w sumyk sa napewno. W sobote widzialam pare szt w auchan na bielanach. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkowo_11 Re: herlitz wrocław 22.08.14, 09:38 Model smart będzie w kauflandzie w cenie 120zł Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: herlitz wrocław 22.08.14, 10:09 J.w. i jeszcze odkryłam sklepik na Nowym Dworze, przy tym dziwnym kościele, obok przystanku autobusowego Chociebuska w stronę Centrum. mapa Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: herlitz wrocław 23.08.14, 08:58 'dziwny kościół' hehe. ten sklepik jest w ogóle bardzo dobrze zaopatrzony, też tam kupowałam większość rzeczy dla syna. Plecaki H też tam są. I podejrzewam, że taniej niż w Smyku. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: herlitz wrocław 23.08.14, 12:38 Mijam ten kościół codziennie, więc się przyzwyczaiłam, ale architekt zaszalał A sklepik jest faktycznie dobrze zaopatrzony, ale ceny ma raczej wysokie... np. za piórnik herlitz typu duńskiego płaciłam 39 zł. Ale pamiętam, że w ubiegłym roku jakoś we wrześniu/październiku było -15% na plecaki i tornistry, może warto zadzwonić i zapytać, jeśli ktoś jest zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: herlitz wrocław-off topic 23.08.14, 12:46 omg! jesli to ten co wyguglałam to ciekawa jestem po jakich dopalaczach ma sie takie wizje Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: herlitz wrocław-off topic 23.08.14, 14:31 Widzę, że kościół Ci się spodobał Tutaj więcej na jego temat kościół Ja tylko obok niego przejeżdżam i nie mam odwagi zajrzeć do środka Odpowiedz Link Zgłoś