Dodaj do ulubionych

Big jeździk motor

11.09.14, 09:23
Może ktoś posiada lub widział u kogoś
www.ceneo.pl/9190982
czy to dobry prezent na roczek?
Obserwuj wątek
    • mychol2 Re: Big jeździk motor 12.09.14, 07:59
      Bardzo polecam! Jedna z najlepszych zabawek moich chłopców, z tym, że jeździli tym po domu (miałam starszą wersję, sprzed 6 lat). Frajda z jazdy ogromna, nie było dnia, żeby motorek stał bezużyteczny. A przy tym doskonale przygotowuje do jazdy na rowerze biegowym, ponieważ uczy naprzemiennego ruchu nóg, w przeciwieństwie do odpychaczy samochodzików, które wymuszają na dziecku ruch skokowy, obunożny. Później dzieciak wsiada na rowerek biegowy i musi jedynie złapać równowagę - a to trwa naprawdę moment - technikę jazdy ma już opanowaną.
      • onewoman Re: Big jeździk motor 12.09.14, 08:14
        Dzięki za opinię.
        Na razie zamówiłam kostkę edukacyjną Eichhorn, ale już wiem co dostanie pod choinkęsmile
        • mychol2 Re: Big jeździk motor 12.09.14, 08:59
          Dodam tylko, że motorek już sprzedaliśmy. Po dwójce dzieci i bardzo intensywnym używaniu wciąż był w niemal idealnym stanie. Kupujący na allegro w opinii podkreślał, że jego córka również była zachwycona motorkiem.
          • afroddytta Re: Big jeździk motor 12.09.14, 15:26
            My tez mamy motor BIG kupiony prawie 8 lat temu jako używany i obecnie uzyskuje go moj 3 syn.
            ALE nasz motorek jest inny, wyglada tak www.sklepy24.pl/sklep/cudownaplaneta_pl/produkt/big-jezdzik-motor-bobby-bike-56330/4238993 niestety są to 2 rożne produkty. Jakiś czas temu koleżanka szukała i taki jak moj był niedostępny w pl, kupiła właśnie te nowsza wersje i niestety nie była zadowolona uncertain
            A konkretnie jesli chodzi o moj model to on raczej dla 1,5 roczników, dla rocznego dziecka za duży. Dla rocznika polecam np Scuttle Bug taki 3 kołowy, samochodziki little tikes do których sie wsiada (dzieciaki je uwielbiają i bawią sie latami).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka