Dodaj do ulubionych

szukam rabatu na fotelik samochodowy

18.09.14, 00:05
widziałyście gdzieś?

do smyka, lub do toysa...
lub jakis kod rabatowy do sklepu internetowego w którym są foteliki np do Agito
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 04:34
      ja niedawno kupilam w mall.pl. fotelik ze spora znizka,byl ostatni i bez oryginalnego pudla.za romer king dalam 380pln
    • silje78 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 06:33
      Zerknij na bobowozki. Jak szukalam Romera to mieli najtaniej.
      • magda79pn Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 07:55
        dzięki, zaraz poszperam, ja szukam recaro young sport lub graco nautilus, choć po wczorajszej przymiarce skłaniam się bardziej ku graco

póki co, taniej niż na all nie znalazłam
        • joasik_79 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 08:19
          Graco nautilius widziałam na bankujesz-zyskujesz za 399, to chyba dobra cena. Trzeba tylko mieć konto w ing i zbierać punkty za oszczędzanie.
          • magda79pn Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 08:35
            dobra cena, na all są po 520, a elit za 645

ale ja nie mam tam konta sad
        • edyta_32 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 11:43
          jeszcze 3tyg miałam ten sam problem recaro young sport, czy graco ? syn 1,5 roku waży ok 13-14 kg , 92 cm . Jeździł w maxi cosi priori, ale mąż sie oparł na nim podczas zapinania i połamał poraz drugi styropian wrrrr. Na pierwszy rzut oka wydawało mi sie że racero mały i wąski. Ale mąż namawiał mnie na popularne recaro,że niemiecka marka to niemiecka precyzja itp. Choć wiem,że mają po tyle samo gwiazdek w testach.
          Kupiłam recaro w sklepie stacjonarnym. Fakt,że kosztował 620 zł, ale mam 4 lata gwarancji i w razie czego oddaje do reklamacji do sklepu. A mysle ,że i tak za 3 lata go sprzedam za ok 400 zł na allegro jeszcze na gwarancji smile
          -----
          Mama
          CUDOWNEJ CÓRECZKI i CUDOWNEGO SYNKA
          Julia 27.08.2009 i Bartosz 07.03.2013
    • aniakoles polomarket king II 18.09.14, 10:15
      www.polomarket.pl/pl/fotelik.html
      jak masz gdzies w poblizu to w polo jest niezla cena na romery
      • magda79pn Re: polomarket king II 18.09.14, 14:08
        dzięki

mój syn waży około 16,3kg, mierzy około metra i prawie 2,5 roku, maxi cosi priori sprzedałam, bo wystawał mu kawałek głowy za oparcie i w kurtce bym go tam już nie upchnęła

zamówiłam w końcu dziś fotelik w pewnym sklepie, poza all za 500zł
        kupiłam graco (i nie chodziło o to, że stówę tańszy, znalazłam recaro też na 500 z drobnymi), mój syn w recaro siedział jak śledź, a ponieważ jeździmy w długie trasy (około 9h w jedną stronę) to zależało mi też na jego wygodzie, graco wydawał mi się obszerniejszy, w recaro mój syn wyglądał jakby ten fotelik był mu za mały , gdyby miał opcję rozszerzania, to bym go kupiła, ale niestety nie ma

o ile teraz jako prawie 2,5 latek by jakoś siedział (choć w kurtce chyba nie) to nie widzę go w nim jako 5-6 latka

jutro będe miała ten fotelik, przymierzę do niego z ciekawości mojego 8,5 latka mierzącego 146cm, który właśnie wyrósł z cybexa solution, będę miała porównanie gabarytowe do cybexa

zobaczymy jak się ten fotelik będzie spisywał, albo zostanie u nas do końca (patrząc po średnim synu to ze 6 lat) albo sprzedam za dwa lata i kupię już tylko 15-36kg bo w nich jest większy wybór
        • edyta_32 do magda 18.09.14, 14:22

masz racje takie samo miałam wrażenie przymierzając mojego " nie małego" jak na 1,5 roczne dziecko syna do Recaro i do Graco, ale zdziwiwiłam sie potem przymierzając dla przkładu do Recaro moją 5 letnią córkę, która waży ok 20-21 kg i w miare było oki smile ale zaznaczam,że obie przymiarki były bez kurtek. Zobaczymy co bedzie z kurtką u syna. Ale ja nie planuję wozić w nim syna do samego końca bo nie wydaje mi sie to w nim realne. Bo córa jeździ w Romer KIdfix i jest ogromna różnica miedzy tym recaro a romerem 15-36. Dlatego recaro bedzie na max 1,5 - 2 lata - sprzedam i kupie 15-36 kg .
          -----
          Mama
          CUDOWNEJ CÓRECZKI i CUDOWNEGO SYNKA
          Julia 27.08.2009 i Bartosz 07.03.2013
          • magda79pn Re: do magda 18.09.14, 15:11
            romer kid jest świetny, ale my też musimy niestety do niego dorosnąć smile

mój mały siedział ostatnio w samochodzie w cybexie solution i nie wyglądał źle, w końcu to fotelik od 15kg, ale on mi ucieka z pasa naramiennego sad jak nie jest zapięty w dwie szelki, to wyjmuje ramię, przekłada rękę i siedzi zapiety tylko pasie sad no i nie jestem w stanie wytłumaczyć takiemu maluchowi, że tak nie wolno, musi dorosnąć i tyle, poza tym mam wrażenie, że w razie wypadku/dachowania to on fruwa po całym aucie, bo na pewno by z tych pasów samochodowych wypadł sad
            • magda79pn Re: do magda 18.09.14, 15:14
              aha, przymierzałam go też do britaxa evolva, fajny jest, taki romer kid z pasami wink ale nie odchyla się do spania, a my w takie dalekie podróże potrzebujemy żeby się choć odrobinę odchylał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka