magda79pn 18.09.14, 00:05 widziałyście gdzieś? do smyka, lub do toysa... lub jakis kod rabatowy do sklepu internetowego w którym są foteliki np do Agito Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugo43 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 04:34 ja niedawno kupilam w mall.pl. fotelik ze spora znizka,byl ostatni i bez oryginalnego pudla.za romer king dalam 380pln Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 06:33 Zerknij na bobowozki. Jak szukalam Romera to mieli najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 07:55 dzięki, zaraz poszperam, ja szukam recaro young sport lub graco nautilus, choć po wczorajszej przymiarce skłaniam się bardziej ku graco póki co, taniej niż na all nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
joasik_79 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 08:19 Graco nautilius widziałam na bankujesz-zyskujesz za 399, to chyba dobra cena. Trzeba tylko mieć konto w ing i zbierać punkty za oszczędzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 08:35 dobra cena, na all są po 520, a elit za 645 ale ja nie mam tam konta Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: szukam rabatu na fotelik samochodowy 18.09.14, 11:43 jeszcze 3tyg miałam ten sam problem recaro young sport, czy graco ? syn 1,5 roku waży ok 13-14 kg , 92 cm . Jeździł w maxi cosi priori, ale mąż sie oparł na nim podczas zapinania i połamał poraz drugi styropian wrrrr. Na pierwszy rzut oka wydawało mi sie że racero mały i wąski. Ale mąż namawiał mnie na popularne recaro,że niemiecka marka to niemiecka precyzja itp. Choć wiem,że mają po tyle samo gwiazdek w testach. Kupiłam recaro w sklepie stacjonarnym. Fakt,że kosztował 620 zł, ale mam 4 lata gwarancji i w razie czego oddaje do reklamacji do sklepu. A mysle ,że i tak za 3 lata go sprzedam za ok 400 zł na allegro jeszcze na gwarancji ----- Mama CUDOWNEJ CÓRECZKI i CUDOWNEGO SYNKA Julia 27.08.2009 i Bartosz 07.03.2013 Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles polomarket king II 18.09.14, 10:15 www.polomarket.pl/pl/fotelik.html jak masz gdzies w poblizu to w polo jest niezla cena na romery Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: polomarket king II 18.09.14, 14:08 dzięki mój syn waży około 16,3kg, mierzy około metra i prawie 2,5 roku, maxi cosi priori sprzedałam, bo wystawał mu kawałek głowy za oparcie i w kurtce bym go tam już nie upchnęła zamówiłam w końcu dziś fotelik w pewnym sklepie, poza all za 500zł kupiłam graco (i nie chodziło o to, że stówę tańszy, znalazłam recaro też na 500 z drobnymi), mój syn w recaro siedział jak śledź, a ponieważ jeździmy w długie trasy (około 9h w jedną stronę) to zależało mi też na jego wygodzie, graco wydawał mi się obszerniejszy, w recaro mój syn wyglądał jakby ten fotelik był mu za mały , gdyby miał opcję rozszerzania, to bym go kupiła, ale niestety nie ma o ile teraz jako prawie 2,5 latek by jakoś siedział (choć w kurtce chyba nie) to nie widzę go w nim jako 5-6 latka jutro będe miała ten fotelik, przymierzę do niego z ciekawości mojego 8,5 latka mierzącego 146cm, który właśnie wyrósł z cybexa solution, będę miała porównanie gabarytowe do cybexa zobaczymy jak się ten fotelik będzie spisywał, albo zostanie u nas do końca (patrząc po średnim synu to ze 6 lat) albo sprzedam za dwa lata i kupię już tylko 15-36kg bo w nich jest większy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 do magda 18.09.14, 14:22 masz racje takie samo miałam wrażenie przymierzając mojego " nie małego" jak na 1,5 roczne dziecko syna do Recaro i do Graco, ale zdziwiwiłam sie potem przymierzając dla przkładu do Recaro moją 5 letnią córkę, która waży ok 20-21 kg i w miare było oki ale zaznaczam,że obie przymiarki były bez kurtek. Zobaczymy co bedzie z kurtką u syna. Ale ja nie planuję wozić w nim syna do samego końca bo nie wydaje mi sie to w nim realne. Bo córa jeździ w Romer KIdfix i jest ogromna różnica miedzy tym recaro a romerem 15-36. Dlatego recaro bedzie na max 1,5 - 2 lata - sprzedam i kupie 15-36 kg . ----- Mama CUDOWNEJ CÓRECZKI i CUDOWNEGO SYNKA Julia 27.08.2009 i Bartosz 07.03.2013 Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: do magda 18.09.14, 15:11 romer kid jest świetny, ale my też musimy niestety do niego dorosnąć mój mały siedział ostatnio w samochodzie w cybexie solution i nie wyglądał źle, w końcu to fotelik od 15kg, ale on mi ucieka z pasa naramiennego jak nie jest zapięty w dwie szelki, to wyjmuje ramię, przekłada rękę i siedzi zapiety tylko pasie no i nie jestem w stanie wytłumaczyć takiemu maluchowi, że tak nie wolno, musi dorosnąć i tyle, poza tym mam wrażenie, że w razie wypadku/dachowania to on fruwa po całym aucie, bo na pewno by z tych pasów samochodowych wypadł Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: do magda 18.09.14, 15:14 aha, przymierzałam go też do britaxa evolva, fajny jest, taki romer kid z pasami ale nie odchyla się do spania, a my w takie dalekie podróże potrzebujemy żeby się choć odrobinę odchylał Odpowiedz Link Zgłoś