cyber-szuja 24.09.14, 09:56 kombinezon jeśli ktoś jest zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanse3 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 10:45 Czy poza rabatem z newslettera na 20 przy zakupie za 100zł są jeszcze jakieś inne lepiej opłacalne zniżki do tchibo? Poza gratisową wysyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 17:33 Zasady i warunki 30 zł zniżki Oferta dotyczy wyłącznie zakupów dokonywanych w sklepie internetowym Tchibo.pl i nie obejmuje produktów przecenionych oraz kategorii Cafissimo. Aby skorzystać z oferty, należy złożyć zamówienie o minimalnej wartości 150 zł. W jednym zamówieniu można wykorzystać tylko jeden kod promocji. Po to, by skorzystać z oferty, wprowadź przy zapłacie kod promocji: VISA30 Oferta 30 zł zniżki z Visa nie może być używana w połączeniu z innymi bonami rabatowymi oraz nie podlega wymianie na pieniądze. Ta oferta ma ograniczony termin ważności. Jest ważna do 30 września 2014 r. Po to, by skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
slona78 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 17:51 bardzo dziękuję za info o kuponie Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 10:45 a ja mam pytanie odnosnie jednoczesciowych kombinezonow. Otoz wczoraj kupilam corce i dopiero w domu spostrzeglam, ze zamek nie odpina sie do samego kroku. Corka ma 4 lata i w przedszkolu musi sie sama ubierac/rozbierac. Czy myslicie, ze moze to byc problem? w zeszlym roku miala kombinezon odpinany wlasnie do samego kroku i super jej szlo, wiec teraz sie zastanawiam, czy ten co teraz kupilam oddac, czy moze troche dac corce potrenowac? Odpowiedz Link Zgłoś
justka.easy Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:05 Kiedy ta kolekcja będzie dostępna w sklepach stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
justka.easy Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:08 i jeszcze - jak uzyskać rabat z newslettera? dostaję go ale kuponu żadnego nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:12 za tydzień rabat jest chyba dla nowozarejestrowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:13 Kto ma doświadczenie z rozmiarówką Tchibo? Interesuje mnie kombinezon 86/92 dwuczęsciowy, w ich rozpisce jest 1-2 lata, co niewiele mi mówi. Mam 18miesięczną córkę, w zimie będzie miała 21-23mce, nosi w tej chwili rozmiar 86, waży około 11kg. Boję się że kurtka okaże się za obszerna i za długa na nią. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:27 Myślę, że tak właśnie będzie Mój syn ma 2,5 lat, 89cm i 11kg i kombinezon założy pewnie za rok. Starszy syn miał kombinezony Tchibo kolejno w 3 rozmiarach i kurtka zawsze starczała na dłużej niż spodnie, bo spodnie to takie "narciarki" np. kurtka 86/92 nadal była dobra, a spodnie nosił już od kompletu 98/104. No chyba, że się coś zmieniło? Przez pewien czas Tchibo wypuściło kombinezon 2-częściowy w rozm. 74/80 i ten byłby prędzej dobry na takiego maluszka, ale się wycofali z tego rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:36 Buuu no to lipa... Zamówię chyba tak czy siak, bo ta nowa kurtka jakoś inaczej uszyta się wydaje www.tchibo.pl/kombinezon-zimowy-p400058099.html , taliowana i w ogóle. Najwyżej oddam jak się "naręcznie" przekonam, że za wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:25 Przygotuj się tylko, że odcień w realu, zarówno kurtki jak i spodni, różni się dosyć mocno od tego, co widać na zdjęciach - moim zdaniem na niekorzyść, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:35 czyli jaki jest, bardziej stonowany czy jaskrawy? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:46 Bardziej stonowany, ale to nie tylko kwestia nasycenia, same odcienie są po prostu inne, takie jakby przybrudzone trochę. Widziałam w sklepie prawie miesiąc temu, mnie się nie podobały, ale to moje prywatne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 09:20 Mam już kombinezon, bo jednak poszłam go pomierzyć stacjonarnie i okazuje się że jest ok. Znaczy kurtka jest jak najbardziej dobra, chyba trochę fason zmienili, bo jest bardziej taliowana i trochę jakby dłuższa, na szerokość dobra na mojego szczuplaka, rękawki może o 1cm za długie, ale ogólnie ok. Spodnie też w miarę dobre, jedyny minus, że ta zewnętrzna warstwa lekko za długa (wewnętrzna z gumką idealna). Ale myślę że do zimy jeszcze się wyciągnie trochę, poza tym będą buty i też będzie dobrze. Chodzi o rozmiar 86/92, ten komplet z turkusową kurtką. A, no i kolory mi przypadły do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 09:38 A nie dałabyś rady wrzucić fotki takiej "domowej", żeby zobaczyć ten kontrowersyjny kolor na żywo? > Mam już kombinezon, bo jednak poszłam go pomierzyć stacjonarnie i okazuje się ż > e jest ok. Znaczy kurtka jest jak najbardziej dobra, chyba trochę fason zmienil > i, bo jest bardziej taliowana i trochę jakby dłuższa, na szerokość dobra na moj > ego szczuplaka, rękawki może o 1cm za długie, ale ogólnie ok. Spodnie też w mia > rę dobre, jedyny minus, że ta zewnętrzna warstwa lekko za długa (wewnętrzna z g > umką idealna). Ale myślę że do zimy jeszcze się wyciągnie trochę, poza tym będą > buty i też będzie dobrze. Chodzi o rozmiar 86/92, ten komplet z turkusową kurt > ką. A, no i kolory mi przypadły do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 14:11 ładny, a ktos sie czepiał, że zszarzałe kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 14:42 Też uważam że bardzo ładny, skusiłabym się dla córki tylko nie znam wymiarów 116/116 ,nie wiem czy pasowałby dla wzrostu 110. Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 15:18 Myslę że możesz zaryzykować. Tak naprawdę wiele zalezy od fasonu i budowy dziecka, a same cm Ci tego nie powiedzą. Jak byłam wczoraj w tchibo i wisiał rozwieszony jakiś większy rozmiar to wydawał mi się dość mały i nawet się zastanawiałam czy to 86/92 a to chyba był 98/104 także gigantyczne nie są. No i zawsze można oddać w ciągu 30dni, a przesyłka chyba powyżej 200zł gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 15:18 Będzie raczej za duża.O ile spodnie będą jako tako to kurtka jest bardziej rozmiar 92 niż 86 Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 25.09.14, 10:08 A czy ktoras z Was sie orientuje czy te spodnie narciarskie niebieskie beda dostepne w rozmiarze 122/1228? na stronie sa dopiero od 146. Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 28.09.14, 20:11 Jeśli któraś zamówiła już ten nowy z turkusową kurtką dla dziewczynki w r. 110/116 i go dostanie to może podzieli się łaskawie wymiarami ? Odpowiedz Link Zgłoś
markli29 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 14.10.14, 22:06 Witam, czy można prosić o dokłane wymiary kombinezonu turkusowo - różowego w rozmiarze 110/116??? Odpowiedz Link Zgłoś
hanna79 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 17:37 Dotarł dziś do mnie chłopięcy kombinezon dwuczęściowy w rozm 86/92 i porównałam go do kombinezonu w tym samym rozmiarze granatowego z kurtką w drobną kratkę, też Tchibo oczywiście i tegoroczny model jest zgrabniejszy spodnie są w pasie węższe, nogawki mierząc od kroku trochę dłuższe, nogawki odrobinę węższe, kurtka węższa, jakby trochę taliowana, rękawy dłuższe. Według mnie zmiany na same plusy Chyba wzięli opinie użytkowników pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_28 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 20:47 Jak sie ma jakosc kombinezonow tchibo do tych Reimatec? Macie porownanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 23:06 czy ktos ma kod na ten weekend z glamour do tchibo? czy to do stacjonarnych tylko kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 23:14 chyba tylko do stacjonarnych jest niestety Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka99 Przecena w Sadyba Best Mall 20.10.14, 22:26 widziałam dzisiaj przecenione kombinezony jednoczęściowe dla chłopców - na 100 zł bez kilku groszy, przecenione były też spodnie na polarku dla małych chłopców - www.tchibo.pl/cieplochronne-spodnie-dzinsowe-p400058085.html na 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_28 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 14.11.14, 16:22 czy ktoś mi może pomóc, bo nie moge znaleźć samych spodni od kombinezonu zimowego na stronie tchibo... ?? czy one są już wyprzedane? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.jarosz72 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 15.11.14, 01:08 Mega fajne Odpowiedz Link Zgłoś