Dodaj do ulubionych

Kombinezony Tchibo - online już są ;)

24.09.14, 09:56
kombinezon jeśli ktoś jest zainteresowany wink
Obserwuj wątek
    • sanse3 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 10:45
      Czy poza rabatem z newslettera na 20 przy zakupie za 100zł są jeszcze jakieś inne lepiej opłacalne zniżki do tchibo? Poza gratisową wysyłką.
      • els.ol Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 17:33
        Zasady i warunki

30 zł zniżki

Oferta dotyczy wyłącznie zakupów dokonywanych w sklepie internetowym Tchibo.pl i nie obejmuje produktów przecenionych oraz kategorii Cafissimo. Aby skorzystać z oferty, należy złożyć zamówienie o minimalnej wartości 150 zł. W jednym zamówieniu można wykorzystać tylko jeden kod promocji.

Po to, by skorzystać z oferty, wprowadź przy zapłacie kod promocji: VISA30

Oferta 30 zł zniżki z Visa nie może być używana w połączeniu z innymi bonami rabatowymi oraz nie podlega wymianie na pieniądze.

Ta oferta ma ograniczony termin ważności. Jest ważna do 30 września 2014 r.

Po to, by skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce.
        • slona78 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 17:51
          bardzo dziękuję za info o kuponie smile
    • 1maja1 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 10:45
      a ja mam pytanie odnosnie jednoczesciowych kombinezonow. Otoz wczoraj kupilam corce i dopiero w domu spostrzeglam, ze zamek nie odpina sie do samego kroku. Corka ma 4 lata i w przedszkolu musi sie sama ubierac/rozbierac. Czy myslicie, ze moze to byc problem? w zeszlym roku miala kombinezon odpinany wlasnie do samego kroku i super jej szlo, wiec teraz sie zastanawiam, czy ten co teraz kupilam oddac, czy moze troche dac corce potrenowac?
    • justka.easy Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:05
      Kiedy ta kolekcja będzie dostępna w sklepach stacjonarnie?
      • justka.easy Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:08

i jeszcze - jak uzyskać rabat z newslettera? dostaję go ale kuponu żadnego nie widzę...
      • agni71 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 11:12
        za tydzień

rabat jest chyba dla nowozarejestrowanych?
    • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:13
      Kto ma doświadczenie z rozmiarówką Tchibo? Interesuje mnie kombinezon 86/92 dwuczęsciowy, w ich rozpisce jest 1-2 lata, co niewiele mi mówi. Mam 18miesięczną córkę, w zimie będzie miała 21-23mce, nosi w tej chwili rozmiar 86, waży około 11kg. Boję się że kurtka okaże się za obszerna i za długa na nią. Co myślicie?
      • ju_mi Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:27
        Myślę, że tak właśnie będzie wink
        Mój syn ma 2,5 lat, 89cm i 11kg i kombinezon założy pewnie za rok.
        Starszy syn miał kombinezony Tchibo kolejno w 3 rozmiarach i kurtka zawsze starczała na dłużej niż spodnie, bo spodnie to takie "narciarki" np. kurtka 86/92 nadal była dobra, a spodnie nosił już od kompletu 98/104. No chyba, że się coś zmieniło?
        Przez pewien czas Tchibo wypuściło kombinezon 2-częściowy w rozm. 74/80 i ten byłby prędzej dobry na takiego maluszka, ale się wycofali z tego rozmiaru sad
        • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 12:36
          Buuu no to lipa... Zamówię chyba tak czy siak, bo ta nowa kurtka jakoś inaczej uszyta się wydaje www.tchibo.pl/kombinezon-zimowy-p400058099.html , taliowana i w ogóle. Najwyżej oddam jak się "naręcznie" przekonam, że za wielki...
          • bluestarfish Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:25
            Przygotuj się tylko, że odcień w realu, zarówno kurtki jak i spodni, różni się dosyć mocno od tego, co widać na zdjęciach - moim zdaniem na niekorzyść, niestety...
            • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:35
              czyli jaki jest, bardziej stonowany czy jaskrawy?
              • bluestarfish Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 13:46
                Bardziej stonowany, ale to nie tylko kwestia nasycenia, same odcienie są po prostu inne, takie jakby przybrudzone trochę. Widziałam w sklepie prawie miesiąc temu, mnie się nie podobały, ale to moje prywatne zdanie.
                • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 09:20
                  Mam już kombinezon, bo jednak poszłam go pomierzyć stacjonarnie i okazuje się że jest ok. Znaczy kurtka jest jak najbardziej dobra, chyba trochę fason zmienili, bo jest bardziej taliowana i trochę jakby dłuższa, na szerokość dobra na mojego szczuplaka, rękawki może o 1cm za długie, ale ogólnie ok. Spodnie też w miarę dobre, jedyny minus, że ta zewnętrzna warstwa lekko za długa (wewnętrzna z gumką idealna). Ale myślę że do zimy jeszcze się wyciągnie trochę, poza tym będą buty i też będzie dobrze. Chodzi o rozmiar 86/92, ten komplet z turkusową kurtką. A, no i kolory mi przypadły do gustu.
                  • beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 09:38

A nie dałabyś rady wrzucić fotki takiej "domowej", żeby zobaczyć ten kontrowersyjny kolor na żywo?

> Mam już kombinezon, bo jednak poszłam go pomierzyć stacjonarnie i okazuje się ż
                    > e jest ok. Znaczy kurtka jest jak najbardziej dobra, chyba trochę fason zmienil
                    > i, bo jest bardziej taliowana i trochę jakby dłuższa, na szerokość dobra na moj
                    > ego szczuplaka, rękawki może o 1cm za długie, ale ogólnie ok. Spodnie też w mia
                    > rę dobre, jedyny minus, że ta zewnętrzna warstwa lekko za długa (wewnętrzna z g
                    > umką idealna). Ale myślę że do zimy jeszcze się wyciągnie trochę, poza tym będą
                    > buty i też będzie dobrze. Chodzi o rozmiar 86/92, ten komplet z turkusową kurt
                    > ką. A, no i kolory mi przypadły do gustu.
                    • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 11:36
                      Proszę bardzo:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fc/ca/b7vz/uPy31nPunpMxRFJGFB.jpg
                      • agni71 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 14:11
                        ładny, a ktos sie czepiał, że zszarzałe kolory...
                        • beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 14:42
                          Też uważam że bardzo ładny, skusiłabym się dla córki tylko nie znam wymiarów 116/116 ,nie wiem czy pasowałby dla wzrostu 110.
                          • nuage8 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 02.10.14, 15:18
                            Myslę że możesz zaryzykować. Tak naprawdę wiele zalezy od fasonu i budowy dziecka, a same cm Ci tego nie powiedzą. Jak byłam wczoraj w tchibo i wisiał rozwieszony jakiś większy rozmiar to wydawał mi się dość mały i nawet się zastanawiałam czy to 86/92 a to chyba był 98/104 także gigantyczne nie są. No i zawsze można oddać w ciągu 30dni, a przesyłka chyba powyżej 200zł gratis...
      • aga_wer Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 24.09.14, 15:18
        Będzie raczej za duża.O ile spodnie będą jako tako to kurtka jest bardziej rozmiar 92 niż 86
    • sabek81 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 25.09.14, 10:08
      A czy ktoras z Was sie orientuje czy te spodnie narciarskie niebieskie beda dostepne w rozmiarze 122/1228? na stronie sa dopiero od 146.
      • beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 28.09.14, 20:11
        Jeśli któraś zamówiła już ten nowy z turkusową kurtką dla dziewczynki w r. 110/116 i go dostanie to może podzieli się łaskawie wymiarami ?
        • markli29 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 14.10.14, 22:06
          Witam, czy można prosić o dokłane wymiary kombinezonu turkusowo - różowego w rozmiarze 110/116???
          • beamilka Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 15.10.14, 10:07
            podbijam
    • hanna79 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 17:37
      Dotarł dziś do mnie chłopięcy kombinezon dwuczęściowy w rozm 86/92 i porównałam go do kombinezonu w tym samym rozmiarze granatowego z kurtką w drobną kratkę, też Tchibo oczywiście i tegoroczny model jest zgrabniejszy smile spodnie są w pasie węższe, nogawki mierząc od kroku trochę dłuższe, nogawki odrobinę węższe, kurtka węższa, jakby trochę taliowana, rękawy dłuższe. Według mnie zmiany na same plusy big_grin Chyba wzięli opinie użytkowników pod uwagę wink
      • justynka_28 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 20:47
        Jak sie ma jakosc kombinezonow tchibo do tych Reimatec? Macie porownanie?
        • sanse3 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 23:06
          czy ktos ma kod na ten weekend z glamour do tchibo? czy to do stacjonarnych tylko kupon?
          • india05 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 03.10.14, 23:14
            chyba tylko do stacjonarnych jest niestety
    • uleczka99 Przecena w Sadyba Best Mall 20.10.14, 22:26
      widziałam dzisiaj przecenione kombinezony jednoczęściowe dla chłopców - na 100 zł bez kilku groszy, przecenione były też spodnie na polarku dla małych chłopców -
      www.tchibo.pl/cieplochronne-spodnie-dzinsowe-p400058085.html
      na 50 zł
    • justynka_28 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 14.11.14, 16:22
      czy ktoś mi może pomóc, bo nie moge znaleźć samych spodni od kombinezonu zimowego na stronie tchibo... ?? czy one są już wyprzedane?
    • ania.jarosz72 Re: Kombinezony Tchibo - online już są ;) 15.11.14, 01:08
      Mega fajne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka