dzidzia_ch 27.09.14, 12:42 27-28 września Obojmuje też mango kids Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan-nako Re: Mango -30% 27.09.14, 15:23 Jak wypada dziecięca rozmiarówka ? Tzn chodzi mi o to czy moja grubsza córka się zmieści, czy raczej dla szczupłych dzieci? Np. w leginsy z Zary 164 się mieści. Ale z Mango nic jeszcze dla dzieci nie miałam, ani nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Mango -30% 27.09.14, 21:40 Mogę Ci jedynie powiedzieć jak wypada do rozmiarówki Zary, ale dla młodszych dziewczynek - tzn. moja córka, która właśnie wyrosła z rozmiaru 3-4 w Zarze, w Mango w tym samym rozmiarze ma zapas, zwłaszcza w kurtkach i koszulach. Spodni nie kupowałam, bo wizualnie są na pewno dla mojej młodej za długie - jak w pasie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joan-nako Re: Mango -30% 27.09.14, 22:26 Dziękuję za dobre chęci, może zamówię coś kontrolnie, to się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
kociepsocie Re: Mango -30% 28.09.14, 08:28 czy działa Wam ten kod? chciałam Córce kupić sukienkę, ale cena zostaje ta sama..... Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Mango -30% 28.09.14, 10:23 Albo należy do kategorii z gwiazdką na metce (cokolwiek to oznacza) albo spróbuj dodać coś jeszcze do koszyka i sprawdź czy kod się nie aktywuje. A jak wygląda rozmiarówka dla dorosłych - jak rozmiar biustu? Jak Zara dla małobiuściastych czy normalna? Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Mango -30% 28.09.14, 19:09 Girlz, podbijam pytanie o rozmiarówkę Mango! Chciałam kurtkę zamówić i jestem na granicy rozmiarów biustu wg ich tabeli. Może wiecie jak wypadają ich ubrania - czy są przewidziane dla osób z mniejszym czy większym (w sensie normalnym ) biustem? Zawsze mogę zamówić dwa rozmiary, ale nie lubię bawić się w odsyłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Mango -30% 29.09.14, 09:38 No już za późno pewnie... Ale Mango to Hiszpanie więc rozmiar jest hmm śródziemnomorski Zobacz dział Violetta (czy też Curve, bo nie mogą się zdecydować - on jest większy Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Mango -30% 29.09.14, 13:26 w H&M ,C&A,Re noszę rozm 40 . Z Mango kupuję 42 dół,góra M Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Mango -30% 29.09.14, 14:17 Zamówiłam S, zdam relację jak przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Mango -30% 12.10.14, 20:40 Kurtka przyszła, S jest ok więc wnoszę że rozmiarówka dla przeciętnych gabarytów. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Mango -30% 27.09.14, 22:25 Ja zazwyczaj musze synowi u nich kupować rozmiar lub 2 rozmiary większe niż zazwyczaj nosi (syn nie jest grubasem, ani też nie lubię ubierać go w za duże ubrania, co by dłużej pochodził, jak to często bywa) ... Teraz kupowałam mu bezrękawnik i kurtkę u nich, pomimo, że syn nie ma jeszcze 140 cm (10lat) to musiałam mu wziąć rozmiar 13-14 lat i jest taki akurat. Podobnie miałam z letnimi bluzkami, te na 9-10 były na styk, a z kolei te o rozmiar większe jakieś dziwnie duże, chyba nie kupiłabym u nich nic on-line.... Odpowiedz Link Zgłoś