Dodaj do ulubionych

Lego/ Duplo gdzie teraz okazje, przeceny?

30.09.14, 19:53
Zbliża nam się kilka okazji dla dzieci i muszę zaopatrzyć się w zestawy lego, lego duplo dla różnych wielkowo dzieci z rodziny i znajomych, na prezenty niedługo. Czy są obecnie w jakichś marketach promocje, wyprzedaże? Czasem w moim tesco małym trafiłam na wyprzedaż ostatnich sztuk zestawów duplo, czasem lego małych też, ale już od bardzo bardzo dawna nie widziałam żadnych obniżek, ostatnio kupiłam wóz transmisyjny za pół ceny na początku maja. Od tej pory cisza u nas w lego, żadnych promocji, nic. MOze w auchan, carrefour itp ktoś widział? chętnie podjadę bo spory zapas muszę kupić to mi się i tak dojechac opłaci.
Obserwuj wątek
    • joemi2611 Re: Lego/ Duplo gdzie teraz okazje, przeceny? 01.10.14, 08:52
      Wczoraj siostra kupiła mi w carrefour saszetki lego takie ze zwierzątkami za 3zł za sztukę, ale trzeba cenę sprawdzać cenę bo nie wszystkie były w promocji
    • 76aga Auchan - Lego Movie 01.10.14, 12:29
      Parę dni temu kupowałam w Auchan LEGO FRIENDS 41026 OWOCOWE ZBIORY za 54,99, ale dzisiaj już tego zestawu nie widziałam.

Aktualnie w promocji widziałam dwa zestawy z Lego Movie:

LEGO MOVIE 70804 MASZYNA DO LODÓW za 70 zł.

LEGO MOVIE 70803 ZWARIOWANY PALAC za 55 zł.

Przy okazji mam pytanie, bo też szukam prezentu, czy ten zestaw 70804 Maszyna do lodów może być na prezent dla chłopca? Filmu nie widziałam, więc nie wiem o co w nim chodzi, ale zestaw jakiś mocno różowy mi się wydaje?
    • may-xi Re: Lego/ Duplo gdzie teraz okazje, przeceny? 01.10.14, 13:33
      W smyku jest promocja, ale kończy się dzisiaj
      smykkatalog.gbitsrv.pl/#/page/1
    • bim-bol Re: Lego/ Duplo gdzie teraz okazje, przeceny? 01.10.14, 14:05
      W Tesco - 20% na wszystkie zestawy Star Wars
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka