meguha 04.09.04, 21:53 Mam pytanie, czy pedały obracają się do tyłu i gdzie można kupić w Warszawie taki rowerek? Dodam, że biorę pod uwagę 12 i 16. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: rowerek giant animator 05.09.04, 11:21 pedały nie obracają się do tyłu, bo rowerek jest z hamulcem typu torpedo, jest natomiast tzw. wolnobieg (tzn można jechać bez obracania pedałami), można kupić na przykład w Klifie w World Sport nie wiem, dla jak dużego dziecka planujesz zakup, mój dwuipółlatek jeździ na 12- calowym na najniższym ustawieniu siodełka i prawie najniższym kierownicy i wedle wszystkich znaków na ziemi i na niebie jeszcze przez jakieś dwa-trzy lata mu wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
meguha Re: rowerek giant animator 06.09.04, 08:33 Moja córeczka ma 3,5 roku, z tym że jest wysoka. Jeżdziła na rowerku(nie giant) koleżanki 16 i dobrze sobie radziła. Choć słyszałam, że te rowerki są wysokie i raczej chyba zdecydujemy się na 12. Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: rowerek giant animator 07.09.04, 23:14 Mamy 12, kupilismy rok temmu dla 3 latki. Była ok. 16 była zbyt trudna do "rozruchu"-mała miała za mało siły. W tym sezonie ostatnie podrygi na 12 bo jest już ciut przymały (max.ustwienie). Basia ma 108 cm wzrostu z tym, że jest szczupła. Ale generalnie POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś