Dodaj do ulubionych

next -chłopak, pytanie

12.10.14, 15:45

Czy ta kurtka nadaje się na zimę: pl.nextdirect.com/pl/g402464s7#697972 lub ta pl.nextdirect.com/pl/x54732s4#676188
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 16:40

raczej nie,to kurtki tak na teraz.chyba ze ubierzezz jedną na druga to wtedy będzie ciepło....
    • verika Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 17:25
      Oczywiście, że się nadaje, mam tą z pierwszego linka, z pewnością może nie nadaje się na syberyjskie mrozy, ale spokojnie do -10-12 będzie się spisywać. Tej drugiej nie miałam ale pewnie podobna sytuacja.
      Kurtka, która w next jest dedykowana na zimę (-5/-25) to coś takiego
      pl.nextdirect.com/pl/g4020334s1
      mieliśmy kurtę podobną w zeszłym roku, faktycznie jest ciepła, ale ja nie wiedzę jakiejś wielkiej różnicy w niej a kurtkami typu "padded". Koleżanka kupuje te kurtki typu padded i u nich jest to jedyna zimowka, więc jak najbardziej się nadaje.

Patatajowa jak według ciebie to kurtka na teraz, to aż strach w czym wy w zimie chodzicie, no chyba,że piszesz do nas z bieguna północnego....
      • patatajowa Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 18:31
        a wez nie rozsmieszaj mnie, kurtka na polarze, ocieplona, z futrem przy kapturze, z kolekcji zimowej a tu pytanie czy sie nadaje na zime? no litosci,jakie te zimy musiały by byc i ile czasu te dzieci spedzac na dworze zeby zmarznac w wiekszosci kurtek ktore sa obecnie w sklepach?? smiem twierdzic ze prawie w zadnej. ale nie, na lato sa dobre wink ...
        • julvik Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 18:42
          Dla mnie pytanie jak najbardziej stosowne, nie wszystkie kurtki, które są w kolekcji zimowej next nadają się na naszą zimę, po zdjęciu trudno wywnioskować czy to kurtka na angielską zimę czy na naszą....
          • patatajowa Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 19:12
            to poprosze przykład takiej z nexta która wg ciebie sie nie nadaje na polskie zimy.
            bo moze nieuswiadomiona kurtkowo jestem wink wyjąwszy chyba jedną pikowaną bordową-jako oczywistą oczywistość wink
            • julvik Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 21:06
              A proszę bardzo :
              pl.nextdirect.com/pl/x542682s2
              pl.nextdirect.com/pl/x542688s2#684811
              pl.nextdirect.com/pl/x543690s4#672704
              pl.nextdirect.com/pl/x542690s1#680708
              pl.nextdirect.com/pl/g403476s2#696884
              I zdaję sobie sprawę, że ktoś kto na bieżąco nie kupuje next'a może mieć problem z ocenieniem jaka kurtka będzie w realu.
              • patatajowa Re: next -chłopak, pytanie 12.10.14, 21:34
                ostatnia jest pikowana- o tej pisałam ze to kurtka ciepła z tych cienszych. w pozostałych to wez nie zartuj-przeciez na pierwszy rzut oka widac ze to wiatrówki bez zadnego ocieplenia wiec logiczne ze nie na zime.ale to chyba ja mam rentgen w oczach.
                zalinkuj kurtki ZIMOWE nie nadajace sie na polska zime, bo te zalinkowane (bez ostatniej) to i na brytyjską sie nie nadaja smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka