katkago 15.10.14, 00:38 Koń ma być jak prawdziwy, nie bajkowy. Widziałyście gdzieś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_martusia Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 07:24 Sklepów nie znam ale znalazłam coś takiego: norbisrebro.istore.pl/pl/piekne-zlote-kolczyki-koniekoniki-na-sztyft-pr-585.html www.mej-art.pl/kolczyki-konie.html Odpowiedz Link Zgłoś
ddorotta Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 07:25 Tu np. (okolice Krakowa) kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 09:00 Dziekuję. Jestem z Warszawy i wolałabym stacjonarnie ale jesli nic nie znajdę to pewnie zamówię z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_t Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 11:43 kupowałam w Aparcie ale srebrne, sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 14:18 Na stronie Apartu złotych nie ma. Czy w salonie jest większy wybór czy oferta taka jak na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
doti_2 Re: Złotych kolczyków z koniem dla dziewczynki sz 15.10.14, 22:35 możesz podpytać w końskim sklepie, czasem mają jakieś tematyczne akcesoria, może sprzedawca podpowie ewentualnie gdzie podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś