Dodaj do ulubionych

Który KINDLE ??? oszaleję normalnie

15.10.14, 16:22
Wiem..kilkukrotnie temat wałkowany...ale doszły nowe modele.
Który 3,4 5, model paperwhite..z reklamami bez reklam.Chyba kupię w Stanach...tylko muszę przejrzeć czy taniej wychodzi.
Czy więcej modeli tym człowiek ma większy zgryzzzz. gryyy

Poratujcie ????
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Który KINDLE ??? oszaleję normalnie 15.10.14, 16:45
      Paperwhite, reklamy nie są jakoś szczególnie upierdliwe, nie sądzę żeby przeszkadzały.
      • martulka_s Re: Który KINDLE ??? oszaleję normalnie 15.10.14, 17:19
        Też polecam paperwhite. Co do reklam to ja dostałam właśnie taką wersję z reklamami i wyświetlają się tylko na wygaszonym ekranie. Zero upierdliwości IMO, na szczęście.
    • mama_pyzuni Re: Który KINDLE ??? oszaleję normalnie 16.10.14, 10:24
      Jak będziesz kupować w Stanach to polecam niedostępny jeszcze w Europie najnowszy model Kindle Voyage. W ogóle czytniki z podświetleniem są bardzo wygodne, ja mam Paperwhite i jestem zadowolona, ale i tak czekam na pojawienie się w sprzedaży właśnie wersji Voyage. A reklamy są super😊 Ja traktuję je jako zmieniające się wygaszacze ekranu.
      swiatczytnikow.pl/porownanie-wersji-kindle-touch-2014-paperwhite-voyage-i-classic/
      Tu fajne porównanie.
    • s_mag_s Re: Który KINDLE ??? oszaleję normalnie 16.10.14, 14:42
      Wszystko zależy do czego potrzebujesz czytnika - jak tylko do czytania, to paperwhite jest optymalny - ani za dużo, ani za mało, i faktycznie reklamy w wersji "z" absolutnie w niczym nie przeszkadzają.Za to co oferuje Voyage, moim zdaniem nie warto dopłacać, szczególnie jeżeli wiem, że nowości tego ostatniego dla mnie są zbędnymi 'gadżetami'. Z drugiej strony, jak wejdzie kiedyś kundelek wyposażony w e-papier kolorowy w rozsądnej cenie, to natychmiast się przesiądę.
    • kanna Re: Który KINDLE ??? oszaleję normalnie 17.10.14, 19:59
      Podświetlanie, koniecznie smile Można czytać w nocy, w samochodzie, w tunelu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka