Dodaj do ulubionych

zakup butów

26.10.14, 11:25
Witam.
Mam pytanko, zakupiłam botki Lasocki za ponad 200,00zł, dodam że nigdy nie kupowałam tej firmy. Póżniej chodząc dalej po sklepach spodobały mi się też botki polskiej firmy Lemar tylko już za 320,00 zł. Poczytałam trochę opinie o Lasockim i są różne o Lemarze mało znalazłam. Zastanawiam się teraz czy oddać te Lasockiego i dopłacić i zakupić wyrób polskiej firmy. Już nie chodzi mi może tak bardzo o wygląd zewnętrzny tych botków, tylko o jakość?
Podpowiedzcie coś proszę.
Obserwuj wątek
    • jjacon2 Re: zakup butów 26.10.14, 14:19
      Nikt mi nic nie podpowie?
    • gaga-sie Re: zakup butów 26.10.14, 14:31
      Ja bym oddała, wszelkie buty Lasockiego, jakie ostatnio miałam szybko się zużywają; skóra nie pierwszej jakości, jakaś taka papierowa, podeszwy wycierają się na brzegach i brzydko to wygląda. Albo ja mam takie szczęście, albo coś im szwankuje.
    • kabutka Re: zakup butów 26.10.14, 15:11
      Lasockiego nie polecam. Bardzo szybko się przecierają. Mam takie niby botki ale na obcasie, sznurowane - skora przetarła się już po pierwszym ich użyciu, wyglądają fatalnie, zarówno jak pod sznurowadłami jak i piety - prowadziłam samochód w nich - jeden jedyny raz, raptem 30 minut za kierownica i w efekcie wyglądają gorzej niż moje dwuletnie buty z firmy nijakiej. Mąż też raz się na nich naciął - nigdy więcej tej firmy.
      • jjacon2 Re: zakup butów 26.10.14, 19:15
        Dzięki za odpowiedzi.Wniosek nasuwa się jeden oddać, a co myślicie o tej firmie Lemar - pani w sklepie bardzo zachwalała?
        Jeszcze jedno pytanko to prawda że Lasocki do made ich China?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka