Dodaj do ulubionych

Lalki (Mattel) z Krainy Lodu

05.11.14, 20:10
Czy widziałyście może gdzieś zestaw 2 lalek ? Wszędzie tylko ostatnio Anna i Elsa łyżwiarki, ale swojego czasu widziałam w Toys R Us zestaw dwóch w jednym pudełku, niestety od dłuższego czasu nie ma i nigdzie nie trafiłam. Na all coś tam jest ale to podróby bo po 25-35 zł.
Obserwuj wątek
    • edie70 Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 05.11.14, 20:42
      sama szukam smile
      dostałam grzecznościowo namiar (sklepu nie znam) :
      www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=RS_20141105113955&SearchText=frozen+elsa+original
      • sinceramente Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 05.11.14, 21:05
        aliexpress, to "chiński ebay", więc oryginałów bym się tam nie spodziewała (nawet jeśli na zdjęciach lalki wydają się przyzwoicie wyglądać)
    • szurkas Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 05.11.14, 22:02
      Fajne sa w disneystore w uk
      Ich zdjecie jest na tym chinskim ebay ale w aukcji sa juz zdjeciabw pudelku into juz zupelnie inne lalki

www.aliexpress.com/item-img/original-packaging-11-Joint-Moveable-Frozen-Princess11-5-Inch-Frozen-Doll-Elsa-and-Frozen-Anna-Frozen/1882049169.html#
    • magdaquin Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 06.11.14, 08:35
      Ja tez szukalam; niestety nie znalazlam wersji "dwoch w jednym pudelku", ale np. sama Elsa jest w dobrej cenie w Matrasie (laczy sie jeszcze ze znizka 15% z newsletter'a).
      • dan-ka6 Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 06.11.14, 08:49
        Niestety już nie ma , też szukam znikają błyskawicznie .
    • mama_amelii Re: Lalki (Mattel) z Krainy Lodu 06.11.14, 13:06
      dodam,że moja koleżanka nie chciała czekac miesiąca na przesyłke i zapłaciła za tą sukienkę 110zł na allegro,ja 39.Zdjęcie na allegro było to samo i sukienki przyszły te same,a różnica w wyglądzie jestsmileNa zdjęciu ładniejsza wiadomo,ale córka i tak zachwycona(ale za 39,a nie za 110smile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/YacarKCxxbIeZs5fOX.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/rYLOCYZHSw4YBQ2xWX.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka