Dodaj do ulubionych

Plik do pobrania ?!

06.11.14, 17:59
Chciałam w Merlinie kupić audiobook z "Akademią Pana Kleksa",znalazłam czytany przez P.Fronczewskiego,ale zonk uncertain okazuje się,że jest to plik do pobrania . Teraz moje pytanie: Na CO ja mam ten plik z audiobookiem ściągnąć:Mp trójkę,czytnik ebooków czy na co ? Kompletnie nie rozumiem o co w tym chodzi. Może komuś To się wyda śmieszny problem,ale jednak proszę o rozjaśnienie mi Tego. Z góry dziękuję. smile
Obserwuj wątek
    • joagraba Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:24
      A na jakim urządzeniu będzie audiobook odtwarzany?
      • olga727 Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:35
        Normalnie:na odtwarzaczu do płyt CD.Liczyłam,że ten audiobook będzie na CD wink
        • bbkk Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:46
          To pewnie są pliki mp3. Więc musisz ściągnąć (na kompa) i nagrać na płytę (jeśli Twój odtwarzacz nie ma usb). Tylko jesli nie odtwarza on mp3 to najpierw przekonwertuj na wav.
          • olga727 Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:50
            Serdeczne dzięki za rozjaśnienie zawiłości. Na "szczęście wystarczy" ściągnąć na kompa,a potem na płytę. Odtwarzacz realizuje również pliki MP3. smile
          • patatajowa Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 20:16
            tylko czasem takie przekonwertowanie z mp3 oznacza ze audiobook zajmie kilka płyt wink
            a plus plikow do sciagniecia jest taki ze masz je na "już" ,nie placisz za przesyłke i mozesz pobrac dowolna ilosc razy.
    • ju_mi Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:49
      Ten audiobook jest w 2 wersjach- jako mp3 plik do pobrania i jako mp3 na płycie CD wink
      Kupowałam przedwczoraj w Merlinie właśnie. Ten jest na CD: merlin.pl/Akademia-Pana-Kleksa-ksiazka-audio-na-CD_Jan-Brzechwa/browse/product/1,835370.html
      • olga727 Re: Plik do pobrania ?! 06.11.14, 18:55
        Bardzo Ci dziękuję,za tą wersję na CD smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka