Dodaj do ulubionych

sklep internetowy kappahl

23.11.14, 22:12
chyba cos sie juz dzieje w temacie sklepu, zmieniła sie strona internetowa,jest wyszukiwarka juz po rozmiarach, u dołu strony loga kart płatniczych na poczatek wink moze to zapowiedz ze jeszcze przed swietami wystartuja?
Obserwuj wątek
    • magma_pl Re: sklep internetowy kappahl 23.11.14, 22:15
      oj taka tak,startują .kilka miesięcy temu przysłali mi ankietę odnośnie sklepu online,wypełniłam ,że a jakże,jestem na TAK
    • smoczy_plomien Re: sklep internetowy kappahl 23.11.14, 22:55
      Okropna ta nowa strona, chciałam przejrzeć, co jest aktualnie w kolekcji i w połowie się wkurzyłam przez to doklikiwane ładowanie kolejnych produktów uncertain Nie obejrzałam do końca.
      • lia Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 12:36
        Na dodatek tych ciuchów to jakoś tak biednie na razie. No i gdzie jest moje newbie, bo dziecko mi rośnie! big_grin
        • olka0208 Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 14:30
          Ostatnio byłam w stacjonarnym Kappahl (w Łodzi) i zapytałam się gdzie jest dział z newbaby (myślałam, że jakieś przemeblowanie było), a ekspedientka odpowiedziała mi, że wycofali całą kolekcję newbaby ze wszystkich sklepów sad szykuję się do wyprawki, ich ubrania są świetne jakościowo, więc czekam - może znowu pojawio się coś dla maluchów.
          • lia Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 19:22
            Tak, już tu plułyśmy jadem w tym temacie big_grin Jeśli możesz, wstrzymaj się do wiosny, wiosną mają uruchomić sklep internetowy. Cokolwiek znaczy "wiosną" w ich wykonaniu.
    • lif.sec1 Re: sklep internetowy kappahl 11.01.15, 20:42
      Dlaczego nie dziala mi strona kappahl? od jakiegos pol roku chwodze z nadzieja ze juz dziala i nic..widze ze u Was dziala normalnie wiec nie jest to wina likwidacji strony..
      • patatajowa Re: sklep internetowy kappahl 11.01.15, 20:45
        to pytanie pewnie do jakiegos informatyka. mi strona działa na wszystkich przegladarkach. a sklep internetowy póki co chyba nie działa nikomu https://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif
        • meg0814 Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na stronie 28.10.15, 08:42
          Sklep jeszcze nie działa, ale u góry strony głównej Kappahl są już informacje o dostawie. W kontakcie jest też numer do obsługi sklepu online
          Czyli już za chwileczkę, już za momencik smile
          • aurinko Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na str 28.10.15, 09:41
            Rok minął od pierwszych zmian, szybko im idzie wprowadzanie sprzedaży internetowej wink może za trzy lata pojawi się "koszyk" big_grin
            • els.ol Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na str 28.10.15, 10:06
              Rzekomo od 4 listopada rusza wink
              • mamagaby Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetoweg 28.10.15, 11:13
                oficjalnie na głównej stronie jest info o sklepie online
                • aurinko Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetoweg 28.10.15, 11:20
                  Rzeczywiście, jest! smile Fajnie!
                  Członkowie KappAhl Club - dostawa gratis na zakupy za min. 200 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka