patatajowa 23.11.14, 22:12 chyba cos sie juz dzieje w temacie sklepu, zmieniła sie strona internetowa,jest wyszukiwarka juz po rozmiarach, u dołu strony loga kart płatniczych na poczatek moze to zapowiedz ze jeszcze przed swietami wystartuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magma_pl Re: sklep internetowy kappahl 23.11.14, 22:15 oj taka tak,startują .kilka miesięcy temu przysłali mi ankietę odnośnie sklepu online,wypełniłam ,że a jakże,jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: sklep internetowy kappahl 23.11.14, 22:55 Okropna ta nowa strona, chciałam przejrzeć, co jest aktualnie w kolekcji i w połowie się wkurzyłam przez to doklikiwane ładowanie kolejnych produktów Nie obejrzałam do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 12:36 Na dodatek tych ciuchów to jakoś tak biednie na razie. No i gdzie jest moje newbie, bo dziecko mi rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
olka0208 Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 14:30 Ostatnio byłam w stacjonarnym Kappahl (w Łodzi) i zapytałam się gdzie jest dział z newbaby (myślałam, że jakieś przemeblowanie było), a ekspedientka odpowiedziała mi, że wycofali całą kolekcję newbaby ze wszystkich sklepów szykuję się do wyprawki, ich ubrania są świetne jakościowo, więc czekam - może znowu pojawio się coś dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: sklep internetowy kappahl 24.11.14, 19:22 Tak, już tu plułyśmy jadem w tym temacie Jeśli możesz, wstrzymaj się do wiosny, wiosną mają uruchomić sklep internetowy. Cokolwiek znaczy "wiosną" w ich wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lif.sec1 Re: sklep internetowy kappahl 11.01.15, 20:42 Dlaczego nie dziala mi strona kappahl? od jakiegos pol roku chwodze z nadzieja ze juz dziala i nic..widze ze u Was dziala normalnie wiec nie jest to wina likwidacji strony.. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: sklep internetowy kappahl 11.01.15, 20:45 to pytanie pewnie do jakiegos informatyka. mi strona działa na wszystkich przegladarkach. a sklep internetowy póki co chyba nie działa nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
meg0814 Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na stronie 28.10.15, 08:42 Sklep jeszcze nie działa, ale u góry strony głównej Kappahl są już informacje o dostawie. W kontakcie jest też numer do obsługi sklepu online Czyli już za chwileczkę, już za momencik Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na str 28.10.15, 09:41 Rok minął od pierwszych zmian, szybko im idzie wprowadzanie sprzedaży internetowej może za trzy lata pojawi się "koszyk" Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetowego na str 28.10.15, 10:06 Rzekomo od 4 listopada rusza Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetoweg 28.10.15, 11:13 oficjalnie na głównej stronie jest info o sklepie online Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Pierwsze "objawy" sklepu internetoweg 28.10.15, 11:20 Rzeczywiście, jest! Fajnie! Członkowie KappAhl Club - dostawa gratis na zakupy za min. 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś