Dodaj do ulubionych

H& M - czy już są zimowe kurtki?

07.09.04, 22:32
Witam,
niestety na Ślasku nie ma jeszcze żadnego sklepu H&M, ale wkrótce będę w
Warszawie i mam w związku z tym pytanie: czy już są w sprzedaży kurtki
jesienno/zimowe (rozm 98).
Jaka stylistyka (dla chłopca), ceny? Pytanie o tyle dla mnie istotne, że
wpadła mi ostatnio w oko kurtka w Cubusie. Fajna, bo nie bardzo gruba, dzięki
czemu jest miękka i wygodna. Nadaje się już na chłodne jesienne dni i niezbyt
mroźne zimowe. Na wielkie mrozy mamy kombinezon. Proszę więc o info czy coś
podobnego można już kupić w H&M. Dodam, że ta kurtka z Cubusa kosztuje 178
PLN. Czy w H&M taniej?
Asia
Obserwuj wątek
    • hratli Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 07.09.04, 22:40
      witam!
      juz od paru tygodni sa takie kurtki. ja kupilam swemu synkowi jakies 2 tyg
      temu. ceny sa rozne - ale tam gdzie patrzylam byly do 150 zl. kurtki wygladaja
      tak, jak dla doroslych mezczyzn. styl mozna powiedziec - militarny. ale sa tez
      inne. bardzo mi sie podobaja. na pewno nie bede zalowac - pomimo tego, ze
      pewnie bedzie wiekszy wybor, im blizej do zimy.
      zycze udanych zakupow!
      • elmira_k Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 07.09.04, 23:01
        We Wrocku są dwa rodzaje po 79 zł. Bardzo fajne....
        • jasiek33 Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 09:09
          150 zł? W tym rozmiarze są kurteczki beżowe, na polarze, mieciutkie - w stylu
          takiej dorosłej puchowej kurtki - czyli poprzecznie pikowana za 89 zł - bardzo
          ładna. Po 79 zł są do rozmiaru 80
          Ania
          • hratli Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 10:25
            witam!
            napisalam DO 150 zl - moga byc za 90 zl. Mysmy kupili za 139 - ta kurtka nie
            jest puchowa. nie znam sie na materialach. wygladem przypomina wojskowa z
            kapturem otoczonym sztucznym futrem - cos w rodzaju parki wojskowej.
    • pia_ Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 10:08
      Polecam kurteczki z Quadri Foglio, w ten weekend będą sprzedawane dzięki
      kuponowi rabatowemu z Avanti o 30% taniej. Znalazłam tam genialną kurteczkę z
      odpinaną podpinką, która także jest samodzielną kurteczką - więc albo jest
      jedna ciepła kurtka, albo można mieć dwie cieńsze (z odpinanym kapturem) Patent
      jest genialny, kolorki beżowy z niebieskim lub błękit z niebieskim. Normalnie
      kurtka kosztuje ponad 230 zł, ale w promocji będzie za niecałe 170, a kurtki z
      H&M, Cubusa i innych firm przy tym akurat modelu całkiem wysiadają. W Cubusie
      też ma być w weekend zniżka 25%. Na Śląsku promocja objęte jest któreś z
      centrów handlowych w Zabrzu i chyba w Katowicach (trzeba to sprawdzić w Avanti).
    • perela Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 10:59
      A ja mam pytanko odnosnie kompletów, czy są kurtki i spodnie narciary w
      kompletach. Oststnio kolezanka była w Szczecinie i był tylko jeden model -
      jakis bezowy, bo chodzi mi o kolekcje dla dziewczynek, czy może pojawiło się
      juz więcej,. co by było z czego wybierac
      pozdrawiam
      • zuzia_i_werka Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 12:21
        Hej! NAstępny raz zgadzam się z Piąsmile)) Tez chciałam Ci polecić kupno Ananti i
        koniercznie wizytę w Wola Park skoro będziesz w W-wiesmile Kurtkę o której Pia
        pisze oglądałam i zgadzam się w pełni,że hm-owe przy niej wysiadają. Sa też
        dwuczęściowe super kombinezony z wysokimi spodniami(narciarki) które przy
        rabacie tez wychodzą ok 170zł. Dodam,ze w Cubusie tez będzie promocja na 25%
        ale w Galerii Mokotówsmile Kup Avanti i miłych zakupówsmile) Moje juz czekasmile
        • agata9991 Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 12:53
          A te kupony, to bedą w Avanti pażdziernikowym, którego jeszcze nie ma w
          kioskach, czy są we wrześniowym???
          • agnima Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 13:22
            agata9991 napisała:

> A te kupony, to bedą w Avanti pażdziernikowym, którego jeszcze nie ma w
            > kioskach, czy są we wrześniowym???

We wrześniowym
          • pia_ Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 08.09.04, 13:36
            Kupony są we wrześniowym Avanti.
            • wallis Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 09.09.04, 14:37
              A o który weekend chodzi(kupony z Avanti) Ten co minął czy 11-12 września?
              • pia_ Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 09.09.04, 14:49
                11-12.09.
        • pia_ Re: do zuzia i werka 08.09.04, 13:48
          Zajrzyj sobie jeszcze do kappAhla, bo tam też będzie zniżka, a body na zimę i
          dresiki z odpinanymi kapturkami są grzechu warte. No i do C&A (mają teraz
          rewelacyjne grube pajacyki na noc - ładniejsze nawet niż w H&M), bo tam też
          będzie zniżka. No i w Jankach do La Halle. Szkoda, że u nas La Halle
          zbankrutowało, a do Gal. Dominikańskiej gdzie jest sklep KappAhl i C&A nie ma
          kuponów sad A młoda właśnie miała roczek i są fundusze na zakupy, szkoda ...
          A tą kurteczkę dwustronną odłożyłam w beżowym kolorku, no i zaszalałam i
          zdecydowałam się na 92 - młoda będzie pływać w niej, ale podpinka będzie dobra,
          no i na wiosnę jeszcze pochodzi w niej. A dopóki jeszcze nie chodzi to kupię
          jej używany kombinezon na 23 mies (mam już taki fajny z dopinanymi butkami
          odłożony). Pozdr. i życzę udanych łowów!
    • asia_i_franio Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 09.09.04, 09:16
      Dziękuję za odpowiedzi i cenne wskazówki. Mam jeszcze jedno pytanie - do
      którego H&M w Wa-wie najlepiej się udać?
      Asia
      • katse Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 09.09.04, 09:53
        gdzie jest sklep Q-F we Wrocławiu??

dzisiaj jade do Galerii Dominikanskiej zobaczyc te pajace, bo moja nie
        przykrywa sie w nocy

Pozdrawiam

K
        • pia_ Re: H& M - czy już są zimowe kurtki? 09.09.04, 10:21
          Quadri Foglio jest w CH Borek przy Hallera. A te welurowe pajacyki na noc w C&A
          są fajne tylko niestety drogie, no i u nas nie będzie w tym sklepie zniżki sad
          Już sama miałam się skusić jednak na taki dla młodej ale wczoraj przypadkiem
          wpadłam do dziecięcego lumpeksu przy Hallera i kupiłam nowiutki welurowy pajac
          w rozm 86 i do tego właśnie firmy C&A za 14 zł! A ponieważ młoda strasznie się
          rozkopuje to muszę jeszcze dokupić następny, tylko już grubszy śpiworek na zimę
          (marzy mi się taki z rękawkami, ale takie są tylko z firmy Alvi i są bardzo
          sztywne).
        • pia_ do katse 09.09.04, 10:26
          W poniedziałek w mega-lumpeksach przy Nyskiej i Horbaczewskiego rozpocznie się
          sprzedaż ubrań jesienno-zimowych. Z doświadczenia wiem, że trzeba szturmować
          już o 9-tej i można znaleść skarby. Ja będę polować na kombinezon, dresiki,
          czapki zimowe i nocne pajacyki.
          • katse Re: do katse 09.09.04, 15:00
            to strasznie daleko ode mnie, ale moze warto sie wybrac.

myslisz ze jest szansa na kombinezon??

pizamka dla mojej musi byc bez stopek, ona dostaje szalu jak na pajac ze
            stopkami,

ja zaszalalam i zamowilam z mininiebo rozowy. tylko zamowilam wielki bo 98
            (nosi 80-86). z polarka. jak nie bedzie wart swojej ceny to odesle.

a te w C&A po ile???

nie nasz jakiegos lumpeksu blizej Grunwaldu???

K
            • pia_ Re: do katse 09.09.04, 15:18
              Szanse na kombinezony, kurtki itp są bardzo duże. Ja będę zaczynała od tego na
              Nyskiej, a jadę aż spoza Leśnicy, więc nie wiem kto ma dalej smile Koło Grunwaldu
              to z kolei nie moje rejony, ale mam gdzieś w domu namiar na mały ale świetny
              lumpeks niedaleko szpitala MSWiA.
              A co do nocnych pajacy, to ja głównie patrzę właśnie na te ze stópkami i takie
              są w C&A za 40 i 50 zł z groszami (nie pamiętam czy mają bez stóp).
              Pozdr.
              P.S. Na innym forum dla emam robimy spotkanie dla wrocławianek, wieczorkiem, w
              tygodniu. Może masz ochotę, żadna z nas się jeszcze nie spotkała na żywo, więc
              nie będziesz się czuła obco? Napisz na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka