Dodaj do ulubionych

Quercetti- warto?

03.12.14, 23:12
Dla 4 latka.
merlin.pl/FantaColor-Tecno-zestaw-narzedzi-80-czesci_Quercetti/browse/product/206,941920.html
albo te tory do kulek, marble.
Miał ktoś i może polecić albo odradzić?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Quercetti- warto? 04.12.14, 07:30
      Moi synowie mają tory kulkowe. Potrafią je zbudować na schodach z piętra na parter wink Wg mnie warto, tylko jakiś większy zestaw.
    • tomanksa Re: Quercetti- warto? 04.12.14, 08:14
      Na temat torów mogę się wypowiedzieć. Polecam w 100% . Mój syn 2 lata temu pod choinkę dostał taki podstawowy tekst linka i do tego rok później dokupiony taki z windą. Od 2 lat ciągle w użyciu ( syn ma 6 lat). Obok Lego najlepsza jego zabawka smile
    • eesti_2005 Re: Quercetti- warto? 04.12.14, 10:15
      My mamy jedno i drugie i zdecydowanie polecamy.
      Choć dla 4 latka na razie polecałabym bardziej Tecno, bo mój 5 latek nadal nie umie sam sobie zbudować torów kulkowych, trzeba mu pomagać. Dlatego Tecno bawi się zazwyczaj dłużej i częściej.
      • eesti_2005 Re: Quercetti- warto? 04.12.14, 10:23
        A i ogólnie zabawki Quercetti są świetne - to tak odnosząc się do tematu wątku. Mamy ok 10 różnych zestawów tej firmy i jesteśmy zadowoleni z każdego z nich. Wczoraj kupiłam literki magnetyczne na tablicę i jakość bez porównania z innymi, zwykłymi literkami. Od razu zachęcają do zabawy, syn wczoraj cały wieczór spędził bawiąc się nimi (choć miał takie zwykłe dołączone do tablicy i nigdy się nimi nawet nie zainteresował).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka