Dodaj do ulubionych

Merlin a dostawa

05.12.14, 21:43
25 listopada zrobiłam zamówienie w Merlinie. Pieniądze wpłaciłam w tym samym dniu. Niestety paczki nie mam do dnia dzisiejszego-minęło juz 10 dni. Kobieta pracująca w Merlinie powiedziała że towar dostarczyli już kurierowi no ale nie uważacie, że to trochę długo? Pierwszy raz robiłam zakupy w Merlinie i bardzo mnie zawiedli. Oni mają zawsze tak długi czas oczekiwania?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 21:46
      a sprawdzalas jaki był czas realizacji?-może to co kupiłaś nie było dostęne w ciągu 24 godzin? tylko w dłuższym terminie?
      • deeds Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 21:50
        ostatnio zamawialam sporo i w ciagu 4 dni miałam przesylki w punkcie odbioru, We wrzesniu miałam podobna sytuację, zamówiłam podrecznik (3 sztuki) po 5 dniach dostalam info ze mają tylko 2 - na stronie cały czas podrecznik był dostepny, wysyłka 24 h. Przesyłka dostarła do mnie po 3 tygodniach
        • ziena77 Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 22:16
          Ja żadnej informacji nie dostałam o niedostępności towaru. Z tego co pamiętam to wszystko było dostępne w 24 h. Dziwne to ale ja już tam nie zamówie. Paczka miała byc dla dzieci na Mikołajki no i cóż.... musiałam iść do pobliskiego sklepu i kupić cokolwiek w buta.
          • slonko1335 Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 22:25
            Mi się nie zdarzyło jeszcze tak długo czekać na coś co jest z dostępnością 24 godziny a w Merlinie zamawiam regularnie-w listopadzie robiłam 8 zamówień.
    • nimistra Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 23:02
      Mnie zaskoczyli, ale wręcz przeciwnie niż Ciebie.
      Zamówiłam w niedzielę mapę Dumela, która była "wyprzedana" i miała być dostępna od 2.lutego. Chciałam skorzystać z kodu rabatowego, nie była mi potrzebna na święta, więc złożyłam zamówienie. Wczoraj dostałam maila, że mogę już ją odebrać w Małpce.
    • magdalenca78 Re: Merlin a dostawa 05.12.14, 23:43
      Nigdy takiej sytuacji nie miałam, zamawiam tam od dobrych kilku lat. Termin dostępności, który podają sprawdza się.
      Za to ostatnio miałam przeboje ze Smykiem online - zamawiałam jesienią, więc nie w gorącym przedświątecznym okresie, to były prezenty na zbiorowe urodziny, więc zależało mi na czasie. Specjalnie zamawiałam z odpowiednim wyprzedzeniem, towary dostępne w 24 godz. i co - okazało się, że "dostawca się opóźnił". Wyrobili się na styk, po moich telefonach, mailach itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka